2777
2789
عنوان

ایده میخوام.برای جشن ختنه سرون پسرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 21274 بازدید | 54 پست
ختنه ک کردیم.2ماه دیگه مادرشوهرم میخواد ی جشن بگیره براش. تزئیناتش با منه خب. حتی عکس از تولد بچه ...

سلام عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن لطفا

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیکتون مدل پیرهن مردونه باشه. بالاشم یه سیبیل مدل  بهنام بانی. تموتونم سیبیلی باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

پس به دخترا جش نمیگیرن؟

منم اگه خدا بهم بچه بده بهشون فرق نمیذارم

برا سوراخ کردن گوش دختر هم جشن میگیرم😁😁😁😀😀

امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود
تم نداره دیه تمش چیه😒😒 200تا دامن قرمز بخرین دم در بدین مهمونا بپوشن

خدا نکشتت😁😁😁😂😂

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

استارتر دعوام‌نکنیا ولی خندم گرفت🤣🤣از کامنت ها

خدایی مادرشوهرت چه لذتی میبره برا اون تیکه گوشتا

نونت تو روغنه تا تنور داغه بچسبون 😁😁

من که عمراا بذارم کسی برا بچم برا بریدن اون تیکه گوشت جشنم بگیره ادم خجالت میکشه والله😅