2777
2789
عنوان

پوشک و از کی باید ترک کرد

138 بازدید | 11 پست

چطوری ب بچتون یاد دادین؟

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

من دوتا پسر دوقلو دارم 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوسالگی خوبه کم کم یادش بدی بعد پوشکش نکنی

پوشکشون نکنم ک. میرینن ب زندگیم

پوشکشون نکنم ک. میرینن ب زندگیم

نه عزیزم میگم اول یادشون بده مثلا پوشکشونو باز کن ولی باز ببند هر یه ساعت یه بار ببرشون دستشویی  بعد کم کم که یاد گرفتن شبا پوشکشون کن روزا هم زود زود باید ببری دستشویی

بعد دیگه یاد میگیرن خودشون میگن

باش مرسی ولی فک کنم خیلی سخت باشه

من دوتا پسر دوقلو دارم 

سلامعزیزم.اولن که خداکوچولوهاتوحفظ کنه. اگه دوسالو یکی دوماهشونه،شروع کن شرت آموزشی بخرواسشون هر یک ربع،بیست دقیقه.کم کم دستت میادببرشون جیش کنند.من دخترم دوسالوسه ماهشه کلن از پوشک گرفتمش.ببرتوحمام جیش کنندراحتتره

سلامعزیزم.اولن که خداکوچولوهاتوحفظ کنه. اگه دوسالو یکی دوماهشونه،شروع کن شرت آموزشی بخرواسشون هر یک ...

شرت آموزشی من توالت گرفتم واسشون میشینن ولی کاری نمیکنن