2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک کار زیاد دارم ولی دو سه ماه پیش همش نت و نت و نت

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
چرا 

مثلن من همیشه کل تابستونو صب تا ظهر استخر بودم😃
ک نمیشه برم خطرناکه☹️
میرفتم بیرون خودمو با هله هوله خفه میکردم😋
ک الان باید غذای سالم بخورم همش😒
فیلم و سریال میدیدم😍
ک الانم میبینم ولی اونایی ک بی بچ میشد دید حال میداد🤪 ک اونارو نمیشه ببینم، بعدم با فیلم حال میده خرتوپرت بخوری ک نمیشه😭
نت گردی میکردم کلی حال میداد
ک الان بخاطر ضرر وای فای، فقط بحد ضرورت میشه برم نت، ن مدت طولانی، لپ تاپمونم خرابه ک میشد باذسیم ب نت وصل شد، همونشم، خطته میشدم پشت لپ تاپ میشستم، گوشی راحتتره😩

SOMETIMES I JUST FEEL IT'S ONLY ME, WHO NEVER BECAME WHO THEY THOUGHT THEY'D BE

منم دارم خل میشم منی که هر روز بیرون بودم الان توخونه استراحتم  هرروز خونه مامان بازار دوست گردش الان افتادم تو رختخواب گوشی تلویزیون تا مغازه هم نمیتونم برم  خیلی سحته پلی بخاطر بچه تحمل میکنم که یه روز بفلش کنم صحیح سالم به اون روز فکر میکنم انگیزه میگیرم راستی هر روز یه تقویم دارم  توش  با بچم صحبت میکنم  هرچی دلم خاطره مینویسم روزانه 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
منم دارم خل میشم منی که هر روز بیرون بودم الان توخونه استراحتم  هرروز خونه مامان بازار دوست گرد ...

چ خوب

من حوصله نوشتن ندارم

SOMETIMES I JUST FEEL IT'S ONLY ME, WHO NEVER BECAME WHO THEY THOUGHT THEY'D BE