2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبووول شدم بچه ها . البته از گزینش می ترسم . تازه اون شهری که باید برم هم یک ساعت تا شهر خودم فا ...

خداروشکررررررررر😍😍😍😍

رشتتون چی بود؟

الان برای گزینش که بریم، بازم باید با کسی رقابت کنیم یا فقط خودمون هستیم؟

خداروشکررررررررر😍😍😍😍 رشتتون چی بود؟ الان برای گزینش که بریم، بازم باید با کسی رقابت کنیم یا فق ...

ممنون. هنرآموز کامپیوتر . 

نه دیگه فک کنم فقط خودمونیم ولی اگه رد بشیم میمونه واسه تکمیل ظرفیت . ولی داداش دوستم تو آموزش پرورشه گفته بود اکثرا قبول میشن تو گزینش .

ممنون. هنرآموز کامپیوتر .  نه دیگه فک کنم فقط خودمونیم ولی اگه رد بشیم میمونه واسه تکمیل ظرفیت ...

منم هنرآموز حسابداری ام‌.

آهاااان. پس نگران نباش. 

میدونی چیا میپرسن تو گزینش؟

ممنون. هنرآموز کامپیوتر .  نه دیگه فک کنم فقط خودمونیم ولی اگه رد بشیم میمونه واسه تکمیل ظرفیت ...

عزیزم امسالم ازمون هست جی باید بخونم میشه راهنمایی کنید من ده سال پیش مهندسی نرم افزار خوندم 

منم هنرآموز حسابداری ام‌. آهاااان. پس نگران نباش.  میدونی چیا میپرسن تو گزینش؟

سلام من لیسانس حسابداری دارم دوست دارم آزمون استخدامی هنرآموزحسابداری بدم میشه بگیدچه کتابایی بخونم؟به نظرتون امکان قبولی زیاده؟پارسال شرکت کردم ولی اصلا چیزی نخوندم میشه کتاب وتست معرفی کنید که راحت قبول شم

سلام من لیسانس حسابداری دارم دوست دارم آزمون استخدامی هنرآموزحسابداری بدم میشه بگیدچه کتابایی بخونم؟ ...

سلام عزیزم.

من فقط و فقط کتاب های درسی هنرستان رو خوندم.

و از سایت eestekhdam ، جزوه و نمونه سوالات دوره های قبل رو تهیه کردم. بعضی ها رایگان، بعضی ها خریدنی.

و تا حدودی اونا رو هم خوندم. 

یعنی نگاه میکردم مثلا فلان درس،سال های گذشته بیشتر از چه مباحثی سوال اومده، رو اون مباحث بیشتر تمرکز می‌کردم. 

حتما میتونی قبول بشی، اگه بخونی، خیلییی ساده است آزمونش. من اصلا لیسانس حسابداری نبود. ارشدم حسابداری بود و خیلی از درس ها برام جدید بود.فقط هم یک ماه وقت گذاشتم. 

آزمون گذاشتن مگه؟