2777
2789

من که امروز پَنکیک و آش دوغ یاد گرفتم خیلی عالیه

کلا زدم تو خط غذاهای جدید از غذاهای تکراری دیگه بدم اومده بود

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش گوشتین مرغ قورمه سبزی کباب ماهی.شوهرم گفته هفته 1بار گوشت میخوریم بقیشو حاضری یا کوکو دال عدس نونی درست میکنم 

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.

منوهای همیشگی:

ماکارونی،سیب زمینی سرخ کرده باگوجه و...،خورشت آلو،زرشک پلو،دلمه،خورشت خلال،کباب کوبیده.کباب مرغ.کباب گوشت قرمز.باقالی پلوبامرغ.گاهی وقتا ماهی.ته چین مرغ.آبگوشت.سیب زمینی پخته.استانبولی.لوبیاپلو.عدس پلو.این تمام چیزاییه که بلدم

من سوال دارمممممم.چطور تلخی بادمجون بگیرم نمیشه اب نمک میزارم

قشنگ نمک بزن بذار بمونه آبش بره بعد با دستمال تمیز خشک کن سرخ کن

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

منم همش کباب تابه ای .خورشت اسفناج با گوشت.قیمه قورمه  ماهی میگو پلو لوبیا پلو کتلت سیب زمینی کتلک گوشت .ماکارونی پیتزا فلافل  .ول تصمیم گرفتم همش نونی یا سبک درست کنم.الان لوبیا چیتی درست کردم .بعضی شبا هم نهارم سنگین باشه ماست نون خشک میخوریم😋

قشنگ نمک بزن بذار بمونه آبش بره بعد با دستمال تمیز خشک کن سرخ کن

همین دفعه پیش همین کارو کردم بازم تلخ شد