2777
2789

سلام من وهمسرم با هم خوبیم اختلاف هس مشکل هس تو هر زندگی هس ولی زندگی رو تلخ میکنه به خاطر خواهر هاش بچه ی خواهر شوهرم خیلی شلوغ وبیتربیت هس بچه ی من رو میزنه فحاشی میکنه مادرش هیچی نمیگه شوهر من هم فقط میگه فلانی بشین سرجات به من میگه کاری بهش نداشته باش فقط مواظب بچه ی خودت باش بابا نمیشه که دختر من رو بزنه  هل بده حرف بد بزنه منم بشینم تماشا به بچه خواهرشوهر یه بار گفتم اگه به دختر من کاری داشته باشی گوش ات رو میگیرم عین گوش الاغ دارز میکنم حالا هیچ کس ندید فقط شوهرم دید بعدا به من میگه چرا به بچه فحش دادی منم به برادر تو فحش میدم برادر من این وسط چیکار کنه حالا همین خواهرشوهرم تو گروه تلگرامی که خواهر برادری عضو هستن به من فحش نوشته بود حالا شوهرم میگه منظورش تو نبودی یکی دیگه بوده بماند که کاملا واضح بود که با کیه حالا من به شوهرم گفتم که تو باید به خواهرت میگفتی ...میخوری به زن من این حرف رو میزنی حالا اون رو ول کرده به هش هیچی نگفته چسبیده به من که چرا به خواهرم گفتی ...میخوری درحالی که من به شوهرم گفتم تو باید به خواهرت میگفتی ...میخوری منم حرصم گرفته چرا همش طرف خواهرش هس حالا میگه یه بار دیگه به خواهرم فحش بدی به پدر ومادرت فحش میدم من چی کار کنم با این رفتار شوهرم 

گاهی اوقات با یک اشتباه .....نوزده نمیشی... صفر میشی

با سیاست باید بری جلو.مردا خوششون نمیاد بهشون واضح بگی ک ب خانوادت اینو بگو اونو بگو...یجور با سیاست برو جلو.مثلا بچه خواهر شوهرت ک بی ادبه یاد بچت میده نمیخواد جلو جمع دعواش کنی یا کلا ب روی شوهرت بیاری...نذار یچه خودت بره طرفش ..یجور دیگ بچتو سرگرم کن ک همبازی اون نشه

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.