سلام من وهمسرم با هم خوبیم اختلاف هس مشکل هس تو هر زندگی هس ولی زندگی رو تلخ میکنه به خاطر خواهر هاش بچه ی خواهر شوهرم خیلی شلوغ وبیتربیت هس بچه ی من رو میزنه فحاشی میکنه مادرش هیچی نمیگه شوهر من هم فقط میگه فلانی بشین سرجات به من میگه کاری بهش نداشته باش فقط مواظب بچه ی خودت باش بابا نمیشه که دختر من رو بزنه  هل بده حرف بد بزنه منم بشینم تماشا به بچه خواهرشوهر یه بار گفتم اگه به دختر من کاری داشته باشی گوش ات رو میگیرم عین گوش الاغ دارز میکنم حالا هیچ کس ندید فقط شوهرم دید بعدا به من میگه چرا به بچه فحش دادی منم به برادر تو فحش میدم برادر من این وسط چیکار کنه حالا همین خواهرشوهرم تو گروه تلگرامی که خواهر برادری عضو هستن به من فحش نوشته بود حالا شوهرم میگه منظورش تو نبودی یکی دیگه بوده بماند که کاملا واضح بود که با کیه حالا من به شوهرم گفتم که تو باید به خواهرت میگفتی ...میخوری به زن من این حرف رو میزنی حالا اون رو ول کرده به هش هیچی نگفته چسبیده به من که چرا به خواهرم گفتی ...میخوری درحالی که من به شوهرم گفتم تو باید به خواهرت میگفتی ...میخوری منم حرصم گرفته چرا همش طرف خواهرش هس حالا میگه یه بار دیگه به خواهرم فحش بدی به پدر ومادرت فحش میدم من چی کار کنم با این رفتار شوهرم