2777
2789
عنوان

بچه بازهای نامزدم

406 بازدید | 9 پست

سلام چندماه عقدم نامزدم همش سر مسائل کوچیک دعوا وقهر درست میکنه بخدا خیلی مسله کوچیکین ما اصلا باهم تاحالا اختلاف نظر وسلیقه نداشتیم نمونه بحثامون خیلی بدش میاد شوخی اشتباهی کرد ناراحت شدم قطع کردم یه دعوا راه انداخت عین بچه ها اخرشم خودش اشتی کردا طاقت نمیاره بیشتراز یه روز قهر باشه وبعد بحث اخر دیشب بود که بیشتراز یه هفتس همدیگه رو ندیدیم ومن شهرستان بودم تا رسیدم خونمون زنگ زد که عصر میاد دنبالم من خسته بودم گفتم میام ولی شب برم گردون خونمون گفت نه تا دوروز باید بمونی پیشم گفتم نمیتونم سرهمین قهر کرد وگفت فقط طلاق وبس

البته من از جام مطمنم هیچ کاری نمیتونه بکنه فقط حرف میزنه بترسونه منم همیشه ریلکس وبارامش جوابش میدم چیکارکنم عین بچه ها رفتار نکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خانومشو مي خاسته عزيزم... حالا ميرفتي چي ميشد .. اين همه چشم انتظار بوده.... بغلش خستگيت رفع مي ش ...

خودمم دلم تنگ شده واسش وای بخاطر خانوادم نمیتونستم شب بمونم پیشش چون بدشون میاد

خودمم دلم تنگ شده واسش وای بخاطر خانوادم نمیتونستم شب بمونم پیشش چون بدشون میاد

خب عزيزم همين حرفو به خودش ميزدي.. مي گفتي تا دير وقت مي مونم پيشت ... اخر شبو مامان اينا ناراحت ميشن برميگردم........ البته اگه خودت واقعا بخواي خونوادتو راضي ميكنيييي.........اينم بدون نازت تا يه مدت خريدار داره و مردارو رو دنده لج ننداز... وقتي ارامشو تو بغل تو ميتونه بدست بياره پس نزار جاي ديگه اين ارامشو پيدا كنه

خیلی کمبود محبت داره بعضی وقتا واقعا دیگه صبرم تموم میشه 

ببخشید عزیزم هنوز اولشه و براش تازگی داری هی قهر میکنه چه برسه به بعد

مرد باید مرد باشه واقعا که بتونی بهش تکیه کنی نه اینکه همش ذهنتو درگیر کنه 

اصلا به این هوا که الان اولشه بعدا درست میشه نباش چون با اعصاب و روح و روانت بازی میکنی و چند سال بعد میفهمی چقد داغون شدی.مگه ما مسئول آدم کردن بقیه ایم ؟اگه هنوز به بلوغ نرسیده بود زن نمیگرفت خب...

ببخشید رک حرف زدم چون دلم میسوزه برای همجنسای خودم که چطور مردا به بازی میگیرنشون 

من که شوهرم مهربونه و قهر نمیکنه بعد 5 سال هنوز اختلاف نظر داریم ...

میشه که بشه؟؟؟