2777
2789
عنوان

طلاق با بچه 3 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 8375 بازدید | 44 پست
ای بابا  خودت دوست داری باهاش ادامه بدی؟ میتونه بابای خوبی برای بچه ات باشه؟ شاید عصبی بودنش ...

کارن ما خیلی مشاور رفتیم. میگفت خیلی تفاوت دارین و اگر قبل از ازدواج میومدین من اصلا نمیزاشتم وصلتی صورت بگیره. نمیدونم چکار کنم. اگه بخوام باهاش بمونم باید خودم رو پایین بکشم. فعالیت کاریم رو کم کنم. مشکلش اینه که میگه تو زنانگی نداری و به من نمیرسی. نمیفهمه دلیل سردیم اینه که دلم ازش شکسته. من زنی نبودم که مردم کتک بزنه. الان هیچ حسی بهش ندارم. مطمین نیستم بتونم یه زن ضعیف بشم. همش به خودم برسم. طنازی کنم، هی راه به راه قربون صدقه برم. از پس اینکارا بر نمیام. هم ذاتی اینجوریم هم دلم انقدر ازش پر هست که حتی یه محبت کلامی سده هم از زبونم در نمیاد

خدایا بهترین را پیش راهم قرار بده

وقتی علاقه باشه طنازی هم میاد خودش

تا کی بخای بکشی پایین خودتو آخه ؟ اصلا ارزش داره زندگیت؟ اما به نظرم همون که گفتی بهترین راه هستش

طلاق نگیر ولی یه مدت تنها زندگی کن ببین از پس زندگی تنهایی بر میای؟ شاید اصلا اون چیزی نباشه که فکرشو میکردی 

دوستم شبیه شما بود شرایطش بعداز هشت سال زندگی ازشوهرش جداشد به ظاهرزندگیشون خوب بود ولی بعدها گفت که شوهرم کتکم میزده وتوهین میکرده بهم. بعدازازدواج هم خانمه اوضاع مالیش خیلی بهتراز شوهرش شد. که میگفت همین خیلی تاثیر داشت توی طلاقمون.

اما بعداز یه طلاق خیلی خیلی سخت و سه چهارسال زندگی تنهایی ، میگفت شاید باید باید باشوهرم بیشتر کنار میومدم شاید برای طلاق خیلی لجبازانه تصمیم گرفته بودم .کلا پشیمون شده بود که البته دیگه شوهرش ازدواج کرده بود و بچه دار شده بود.

خلاصه برای طلاق عجله نکن بزار بچه ات هم کم کم با این شرایط عادت کنه

یه پیشنهاد دوستانه : مطمعنم اطرافت زنهای متنفر از مرد هم داری یه مدت ازشون دور شو شاید تاثیر حرف بقیه هم باشه ، همین آدمها میان پیف پیف میکنن این چه زندگیه تو داری بعدمیرن خونه خودشون خانم قری میشن واسه شوهراشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دغدغم دخترمه. نمیدونم چجوری با بهانه گیریاش کنار بیام. من دوست دارم دخترم موفق باشه و آینده خوبی داشته باشه. از اینکه با طلاق بهش چقدر ضربه میخوره در آینده می ترسم مگرنه میدونم که از پس زندگی تنهایی برمیام. کسی هست که از طلاقش یه مدت گذشته باشه و بچه هم داشته باشه؟ بچه هاتون چیکار کردن؟ چجوری کنار اومدن؟ روی درس و پیشرفتشون اثر گذاشت؟

من اینهارو که گفتی نمیدونم ولی پدرومادر خودم همیشه خیلی دعوا داشتن و کتکاری عملا هم از هم طلاق عاطفی گرفته بودن و به خاطر بچه هاشون زندگی کردن جوری که بابام رفت یه زن دیگه گرفت و همچنان مامانم باوجود هوو داره زندگی میکنه باهاش بابام خیلی عصبی و بددهن و بیحیاست

همیشه دعوا بود و قهر و کشمکش و ناسزا زندگیمون خیلی بد بود اگه همون موقع که من بچه بودم اینها از هم طلاق میگرفتن شاید خیلی خوشبخت تر زندگی میکردم مامانم خیلی آدم ضعیفی بود که موند تو زندگی .باوجودی که ازدواج کردم هنوز اختلاف اونها وسط زندگیه منه که همش برام سرافکندگی داره

طلاق همیشه بد نیست ادامه زندگیه اشتباه به نظرم بدتره

اما طلاق آخرین راهت باشه که پشیمون نشی

بله بابای بدی نیست. گرچه وقتی طلاق جدی شد گفت تمام حق و حقوقت رو ببخش منم حضانت کامل و بی قید و شرط ...

برای گرفتن حضانت فرزندتون نیازی به بخشیدن حق و حقوقتون ندارید حضانت فرزند چه دختر و چه پسر تا 7 سالگی با مادره.ضمنا چون حضانت هم حق و هم تکلیفه نه پدر و نه مادر نمیتونن از انجام وظیفشون شونه خالی کنن بنابراین این مورد قابل اسقاط نیست.بعد از 7 سال در صورتی که بین پدر و مادر در مورد حضانت اختلاف باشه صرفا به مصلحت کودک توجه میشه.امیدوارم که هر چی به صلاحتون هست اتفاق بیفته ولی در صورتی که جدایی رو به عنوان بهترین راه حل تشخیص دادید حتما قبل از هر گونه توافقی با همسرتون با فرد اشنا به قوانین حقوقی مشورت کنید.

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
من اینهارو که گفتی نمیدونم ولی پدرومادر خودم همیشه خیلی دعوا داشتن و کتکاری عملا هم از هم طلاق عاطفی ...

میفهمم. طلاق خیلی سخته. اگه آدم با شرایط بسازه دیگه عادت می کنه و هرچی به سرش بیاد پای رفتن نداره. من شرایط زندگیم انقدرا هم بد نیست. راستش اینکه انقدر از نظر فکری و فرهنگی از همسرم فاصله دارم عذابم میده. گاهی وقتی در مورد یه موضوعی نظر میده توی جمع خجالت می کشم. پسر خوبیه اما خیلی بچه ست. با اینکه سنش کم نیست اما گاهی حس می کنم دارم با یه پسر نوجوون زندگی میکنم. من هیچوقت نتونستم با خانوادش کنار بیام و این موضوع از هم دورمون کرد چونکه به شدت به خانوادش وابسته بود و حتی خصوصی ترین و کوچکترین کارامون رو هم با نظر اونا انجام میداد

برای گرفتن حضانت فرزندتون نیازی به بخشیدن حق و حقوقتون ندارید حضانت فرزند چه دختر و چه پسر تا 7 سالگ ...

مرد میتونه وکالت بده به زنش که سرپرستی بچه رو به عهده بگیره و هیچ منع قانونی نتونه این حضانت رو از مادر سلب کنه. از همه اینا گذشته من هیچوقت خوشم نمیاد مهریه بگیرم. حالا یه زندگی بوده و یه انتخابی که هردوتا توش ضرر میبینن، دوست ندارم پولی بابت اشتباه خودم از مرد بگیرم

میفهمم. طلاق خیلی سخته. اگه آدم با شرایط بسازه دیگه عادت می کنه و هرچی به سرش بیاد پای رفتن نداره. م ...

میشه هر تصمیمی گرفتی به منم بگی ... انگار سرگذشت خودمو خوندم.... با این تفاوت که بچه من پسره

ببینین دوستان ظاهر قضیه اینه که اون عصبیه و یهو کنترلش رو از دست میده. منم خیلی حساسم که جلوی دخترم ...

میشه هر تصمیمی گرفتی به منم بگی ..  انگار سرگذشت خودمو خوندم.. با این تفاوت که بچه من پسره

میشه هر تصمیمی گرفتی به منم بگی ..  انگار سرگذشت خودمو خوندم.. با این تفاوت که بچه من پسره

سلام. من با دخترم رفتیم تو یه خونه دیگه و زندگی می کنیم. همسرم هم گفت پشیمون شدم و طلاقت نمیدم. من به آرامش رسیدم با جدایی اما مسلما سختیهایی که دخترم می کشه قلبم رو می سوزونه. فعلا درگیر پروسه های سخت دادگاه هستم. اگر سوالی یا کمکی خواستی توی خصوص بگو عزیزم.

سلام. من با دخترم رفتیم تو یه خونه دیگه و زندگی می کنیم. همسرم هم گفت پشیمون شدم و طلاقت نمیدم. من ب ...

منم می‌خوام طلاق بگیرم پسرم خیلی وابسته‌ی باشه واقعا به کمک احتیاج دارم