2777
2789

دوستم دانشگاه قبول شده چون شهردور بود یکم دیررسید برای ثبت نام.گفتن ظرفیت خوابگاهی که داخل دانشگاهه پرشده و باید برن خوابگاه بیرون.خوابگاهایی که خارج دانشگاهن جاش خیلییی بد و دوره و کلا محل دانشگاه هم یجورایی اخر شهره رفت و امد بشدتتت براش سخت میشه هم از نظر هزینه هم چیزای دیگه.خیلی زحمت کشید تا قبول شد حقشه الان حداقل یکم توارامش باشه.ازتون خواهش میکنم اگه میشه با دلای پاکتون برای رفع مشکلش و اسکانش داخل دانشگاه یه دعای ازته دل و یه حمدو سوره بخونین🙏خیلی اذیت میشه اینجوری.

منم براتون ازته دل دعا میکنم و نفری ۵تا حمدوسوره میخونم.فقط توروخدا از ته دل دعا کنین فقط یه دیقه🙏خیلی ممنون میشم.من به دعای بقیه خیلی اعتقاد دارم

میخام تاصبح بیدار بمونم و دعا کنم نذر امام حسین کنم کاش با دعای شما و نذر امام حسین خدا حاجتمو بده و فردا خبرخوب بشنوم بیاد بگه حل شده

برات دعا میکنم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی خیر و صلاحته

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مرسییی عزیزم واقعا ممنونم.ایشالا فردا بیام و خبر خوب بزارم اینجا و بگم حل شده منم برای حاجتت دعا می ...

هرچی خیره ان شالله  اتفاق بیفته

مبارکش باشه قبولیش.بعضی وقتا با یکم و اصرار و بردن خانواده ها پیش رئیس روساهای دانشگاه و خوابگاه قبول میکنن یه کاری براش میکنن.بهش بگو کوتاه نیاد و هی بره با مسئولاش صحبت کنه.مخصوصا باباش بره بگه اگ خوابگاه ندین اجازه نمیدم دخترم بمونه!ان شاءاللّه گشایشی میشه.در نهایت هم خوابگاههای بیرونم بد نیس،بستگی به خود آدم داره که جوگیر نشه مخصوصا ترم اول🙈🙈🙈

خلاصه اگ این ترم نشد ترم دیگه سریع اقدام کنه برای خوابگاه تا دیگه به مشکل نخوره.

درضمن حمد و سوره هم خوندم😘

موفق باشید.التماس دعا

مبارکش باشه قبولیش.بعضی وقتا با یکم و اصرار و بردن خانواده ها پیش رئیس روساهای دانشگاه و خوابگاه قبو ...

مرسییییی عزیزم خیلیییی ممنون.اما فک کنم تنها میاد متاسفانه.اخه نمیشه که فک کنم دیگه الان اونایی که داخل دانشگاه خوابگاه گرفتن تااین سال اونجان و اوناییم که نگرفتن تا اتر این سال بیرون.اینطوری نیست مگه؟منم گفتم گفتم اصرار کن حتما بگو سختته و...نه ازاون نظر مشکلی پیش نمیاد فقط مشکل راهشه که خیلیییییی دور و بده و هزینه هاش براش خیلییی سخت میشه

مرسیییی عزیزم خیلییی لطف کردی حتما منم براتون میخونم و دعا میکنم💗💗💗💗مرسیی عزیزم همچنین😍💗💗💗