بارداری دوممه یه پسر 7 ساله دارم و الان 37 هفته ام . دو ماه پیش به دکترم گفته بودم از سوند میترسم و موقع سزارین بهم سوند نزن گفت نمیشه حتما باید باشه ولی تو اتاق عمل و بعد از بی حسی میزنم دیروز که رفتم مطب نامه بیمارستان رو بهم داد و گفت 8 مهر برو بیمارستان بهش گفتم تو نامه سوند رو بنویسه گفت امکان نداره ولی به پرستارا سفارش میکنم آروم بزنن سزارین اولم که تهران بود بهم سوند نزدن الان تهران نیستم شما جای من بودین چکار میکردین به نظرتون دکترم رو عوض کنم؟؟
اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستای گلم من خیلی ترسو هستم مخصوصا از همون ناحیه بخاطر همین پارسال از ترس با کلی درد حاضر شدم خونه سقط کنم ولی بیماریتان نرم بچم تو ده هفته تو شکمم مرده بود
من وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون نمتونستم ادرار کنم.خخخ ببخشید البته.چون دکتر گفت زدن البته واسه اینکه دختر بودم چندتاشون قبول نکردن یکیشون قبول کرد زد دردم نداشت خخخ