2777
2789
عنوان

دکترم زد زیر قولش😔😔 به نظر شما چکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 56 پست
منم خیلی میترسم  نمیدونم چرا .ولی اسنارتر اگه نزنن ممکنه بعد سزارین جامونو کثیف کنیم چون حس که ...

وااای همش میترسم نتونم طاقت بیارم آبروم بره تو بیمارستان 

خدایااااااا خودت کمکم کن بتونم طاقت بیارم. هر موقع که یادم میاد از ترسش تب میکنم . دبشب شوهرم میگفت دوس داری بریم تهران همون دکتر قبلی عملت کنه بدون سوند گفتم نمیشه خونه خواهرم راحت نیست چن روز بمونم اونجا

مال منم خیلی درد داشت دنیا جلو چشمام سیاه شد

ای بابا 

حتما اشتباهی کردن تو انجامش

وگرنه اگه کسی بلد باشه کارشو واقعا درد نداره

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر یه سوند میخوای دکترتو عوض کنی

بعد عمل اتفاقا داشتن سوند بهتره چون تا بیحسی از بین بره فشار میاد به زیرشکم و مثانه که حس میکنی شرمندم دستشویی نکنی میترکی

معلومم نیست اینبار تا چند ساعت دکترت نذاره بلند بشی پس سوند بهترین کاره

وااای همش میترسم نتونم طاقت بیارم آبروم بره تو بیمارستان  خدایااااااا خودت کمکم کن بتونم طاقت ...

اصلا نمیفهمی گلم خیالت راحت من تو بخش بوئم سوند بهم وصل کرد یعنی وقتی میگم اصلا واقعا اصلا نمیفهمی

وااای همش میترسم نتونم طاقت بیارم آبروم بره تو بیمارستان  خدایااااااا خودت کمکم کن بتونم طاقت ...

اذیت نکن خودتو.والله من اینقدر بخیه هام درد داشت که پدرم در اومد.سوند هیچ دردی نداشت.حتی برانول که برای رگ گرفتن میزد دردش از سوند بیشتر بود.تنها چیزی که اذیتم نکرد سوند بود .برای خودت بزرگش نکن.استرس نکش الکی

مجرای ادرار نوک بیرون از ورودی واژن هست.ربطی بهم نداره.کنار هم ان ولی ربطی بهم ندارن...وقتی ادرار می ...

برای کورتاژ که با بیهوشی کامل باشه هم سوند میزنن؟

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
تو رو خدا راست میگی؟؟ من از بیمارستانم خیالم راحته خیلی عااالین پرسنلش

خیالت تخت تخت مطمئن باش فقط خودتم سفت نگیر که همون یک ذره هم حس نکنی مطمئن باش درد نداره مخصوصا اگه از بیمارستانت مطمئنی