2777
2789
عنوان

منو نبرد😣

163 بازدید | 6 پست

هر سال تاسوعا و عاشورا میریم روستا خواهرشوهرمم همیشه ساک بدست آماده با ما میومد تازگیا ماشین خریده مجرده خودش آخر هفته ها میره اصلا به ما نمیگه... آخر هفته میره روستا اصلا نگفت بیا بریم شوهرم مرخصی نداره دلم برا خانوادم تنگ شده تمام خواهر برادارا هستن بغیر من مادرشوهرمم یه تعارف نکرد تو بیا تو شهر دلگیره آخه تعطیلیه همه میرن محل خودشون من سه روز کجا برم دق میکنم تو خونه 

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

وایی ننع برو‌هرجور شدع بعذ دلت میسوزه

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

بمن میخوام برم تا حد مرگ نذری بخورم والا 😆😆😆

ندید بدیم خوتونید 

من نذری میدوست

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.