2777
2789
عنوان

دلار یا طلا

314 بازدید | 21 پست

بچه ها من یه مقداری پول توی بانک دارم که هر ماه براش سود میاد..ولی الان نمیخوام پول رو توی بانک نگه دارم به نظرتون طلا بخرم باهاش به صرفه تره یا دلار؟

یورو

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلار بخر من از یه نفر کاربلد سوال کردم 

گفت دلار هر چقدر بره بالا نهایتا صد تومن تک تومنی پایین تر بدی میبرن اما طلا بیشتر بره بالا بری بفروشی خیلی پایینتر میبرن

منم ۲۰تومن پول دارم .میترسم الان طلا بخرم بیاد پایین یوقت ‌.قبلا سر فروختن طلاهام خیلی ضرر کردم الان دیگه میترسم

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
@پیتزامخلوط   انتخاب کن میخوام بریزم به پات 😅😎

طلا طلا😍 یه دستبند پسندکردم هیچکس پاسخگو نیس برام نمیخرن😐😒

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چه قدر بانمکی شما    

عزیز دلم من که باشما کاری ندارم 😊و اینو برای خنده نگفتم !ببخشید !

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
من شنیدم که دلار بهتره تا طلا

دلارم همینه .قطعا دلار ب این قیمت نمیمونه ..اونم ضرره. 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
درمورد هرچی بود کاملا بی ارتباط بود با تاپیک بنده

خب پس بگو چقد بی ربط نه که با نمک و ازین حرفا ! ازین دید بش نگا کن که یکیو تگ کردم و شاید اون یه نفر میتونست کمکت کنه !

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))