2777
2789

بعد عمری که اساتید تهش داوطلبانه میپرسیدن و در طول این دو سال یه بار یکی از استادام به زور راضیم کرد بیام سوال جواب بدم ،در ابتدای سال سه و ترم پنجمم چند روز پیش استاد اسممو خوند و ازم سوال پرسید 😕😂حالا خداروشکر اون قسمتو درست خونده بودم و یه مثبتم گذاشت که خوب قطعا بیست و پنج صدمو از دست بدی تو  بخش خودش ، در اون حد احتمالا کمک کنه که میشه معادل یه سوال  ولی جدی دانشگاه ها بدتر از مدرسه شدن تو همه چیز ،ما خیلی دوران مدرسه ساده میگرفتیم 😂

حتی دبیرستانم این استرسا رو نچشیده بودم 😂شبا خوابم نمیبره که یه وقت جا نمونم از کلاس و غیبت نخورم و ...،یه بعضی استادا که اگه بعد اونا بیای کلاست راهت نمیدن ...

وضعیت امتحانشم از کنکور زیست بدتره ،صد رحمت به کنکور زیست وقتی نگاه برگه ی امتحانیش میکنی ،حالا اون وسط اساتید سوال انگلیسیم میذارن وسطاش ...

هعی ،اینا رو میگفتن باورم نمیشد تا اینکه تجربه اش کردم 😂

You're all the things I've got to remember

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی 😅🤌😂❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

😂❤️

❤️❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

آره 😂فکر کن متخصص یه رشته ی پزشکی مملکت میاد میگه امروز میخوام ازتون سوال بپرسم 😂😂😂

وایییییی شوخی میکنییییی

یعنی حتی اگه یک درصد هم قرار بود برم دانشگاه دیگه کلاااااا منصرف شدم