2777
2789
با نظرتون موافقم الان واقعا بازار خرابه ،البته به نظرم تولیدی لباس بچه بد نباشه که سرمایه خیلی کمتری ...

اره شوهرم علاقه ای به کارای دیگه نداره میگه تولیدی دوس دارم.واقعا اعصابم داغون شده دیگه هر چی فکر می کنم به جایی نمی رسم

پروانه و مجوز رو باید از کجا بگیرم؟ خودم باید مدرکم چی باشه؟

نميدونم من خيلى وارد نيستم

اما خب مامان من خياطى بلد بود

بهدشم پروانه چند نوع داره بستگى به كارت داره مثلا اگه پروانه ضخيم دوزى داشته باشى نميتونى كارگاه نازك دوزى راه بندازى

فك كنم بايد از صنف خياط ها و اينا پروانه بگيرى

دقيق نميدونم

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولید سرنگ فقط شش میلیارد دستگاهاش میشه.اصلا دیگه هیچ کاری نمیشه انجام داد

اخه تولیدی های بزرگ هم دنگ و فنگ زیادی دارن برای گرفتن مجوز هم کلی سرمایه میخوان ،هم اینکه مقداری از سودت میره برای مالیات و عوارض و هزارتا چیز دیگه ،تو اینترنت سایتای مختلفی هست که مشاوره میدن و کسایی که کار کردن تجربیاتشون رو میزارن از اونا هم استفاده کنید ،امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید 

چه وامی بوده که 500 میلیون دادن بهتون؟؟ 

در هر حال در شرایط فعلی ایران راه انداختن تولیدی و... ریسک بزرگیه چون تولیدیهای فعلی هم خیلیاشون دارن زمین میخورن دیگه جدید که بماند

تازه حتی اگر اوضاعمون اینقدر بحرانی هم نبود

باز اینجور نمیشد وارد یه کار شد

قبل از وارد شدن به هرکاری باید قبلش حسابی تحقیق کنید و بازاریابی کنید

کارهایی مثل اغذیه فروشی و فست فودی و کافه و... در مناطق شلوغ شهر فکر می کنم ریسکش نسبت به تولیدی کمتر باشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

وای استارتر تو این اوضاع که خیلیا جمع کردن یا دارن جمع میکنن تو میخای بریزی تو کار؟؟؟

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
چه وامی بوده که 500 میلیون دادن بهتون؟؟  در هر حال در شرایط فعلی ایران راه انداختن تولیدی و... ...

والا از وضع خیلی اغذیه ای ها و فست فودی ها کترینگ ها خبر دارم تو مناطق شلوغ یا جمع کردن یا دارن جمع میکنن یا به سختییییی نگهداشتن الان اوضاع خیلی اسفناکه

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
نميدونم من خيلى وارد نيستم اما خب مامان من خياطى بلد بود بهدشم پروانه چند نوع داره بستگى به كارت د ...

مرسی عزیزم

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
اره شوهرم علاقه ای به کارای دیگه نداره میگه تولیدی دوس دارم.واقعا اعصابم داغون شده دیگه هر چی فکر می ...

بابام تو این دو ساله خیلی کم اورده 

والا از وضع خیلی اغذیه ای ها و فست فودی ها کترینگ ها خبر دارم تو مناطق شلوغ یا جمع کردن یا دارن جمع ...

چه عرض کنم

متاسفم که بگم راحت ترین و بی استرس ترین کار اینه که پولشو بذاره بانک

از سودش قسطهای وامشو بده

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

چه عرض کنم متاسفم که بگم راحت ترین و بی استرس ترین کار اینه که پولشو بذاره بانک از سودش قسطهای وام ...

نظر منم همینه بانک گزینه بهتریه

هرکی دور و برمه واقعا کمرش شکسته از وضع بازار

الان اومدی بگی 500 میلیون پول داری!

٥٠٠ميليون پول داشتن قبلا پول بوود الان ديگه نيست خواهرم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤