2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول علاقه مهمه، خودت دوست داری تو چه زمینه ای شروع کنی؟

نمی دونم واقعا.ولی شوهرم یه مدته بیکاره این پولم وامه باید زودتر یه کاری باهاش شروع کنیم ک لااقل قسطشو بدیم

مامان من با ١٠٠ ميليون كارگاه توليدى لباس راه انداخته با ٥٠٠ ميليون ميشه خيلى كارار كرد

عزیزم برای کارگاه تولیدی لباس باید از کجا شروع کرد؟

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
عزیزم برای کارگاه تولیدی لباس باید از کجا شروع کرد؟

اول بايد پروانه و مجوز و اينا داشته باشى

البته الان مامانم كنارم نيست كه ازش بپرسم...بنظرخودم  درست كردن اين پروانه و مجوز ها از همه چيز مهم تره

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
اول بايد پروانه و مجوز و اينا داشته باشى البته الان مامانم كنارم نيست كه ازش بپرسم...بنظرخودم  ...

پروانه و مجوز رو باید از کجا بگیرم؟

خودم باید مدرکم چی باشه؟

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

کار تولیدی واقعا ریسکه و خیلی چم و خم داره باید وارد باشی ،ممکنه شما دونفر رو ببینید که یه تولیدی یکسان دارن یکیشون کارش گرفته یکی دیگه شون ورشکست شده ،ما خودمون چندین ساله کار تولیدی داریم (متاسفانه نمیتونم بگم چی ) با اینکه چند ماه تحقیق میکردیم و سبک سنگین ،اولهاش ضرر کردیم ولی بعدش به سود خوب رسیدیم ، چند نفر از دوستانمونم به هوای ما اومدن تو این شغل ولی اکثرشون جمع کردن و ورشکست شدن ،اما با وجود گذشت چند سال و وارد شدن به همه چی ،تو بازار الان ما هم دیگه داریم کم میاریم هر روز داره قیمت مواد اولیه میره بالا ،پونصد میلیون سرمایه کمی نیست حتما تحقیق زیاد بکنید و بیگدار به اب نزنید 

کار تولیدی واقعا ریسکه و خیلی چم و خم داره باید وارد باشی ،ممکنه شما دونفر رو ببینید که یه تولیدی یک ...

واقعا پونصد تومن هیچی نمیشه هیچی.درمورز هرچی تحقیق می کنم یا بازارش اشباه شده تا سرمایه میلیاردی می خواد

واقعا پونصد تومن هیچی نمیشه هیچی.درمورز هرچی تحقیق می کنم یا بازارش اشباه شده تا سرمایه میلیاردی می ...

با نظرتون موافقم الان واقعا بازار خرابه ،البته به نظرم تولیدی لباس بچه بد نباشه که سرمایه خیلی کمتری میخواد ،حتما میخواید تولیدی بزنید ؟