2777
2789
عنوان

خانمای خرم آبادی خواهشا یه لحظه

7105 بازدید | 30 پست

خانمای گل خرم آباد خواهشا یه لطفی در حق من بیچاره بکنید ، امروز برا شوهرم انتقالی زدن به شهر شما و من و دو تا بچم تو شوک هستیم نمیدونیم چکار کنیم یه خرده راهنمایی کنید از شهرتون بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به درآمدتون داره سمت کوی ارتش وناصرخسرو خوبه قاضی اباد ومطهری کرایه هاش زیاده خیلی پایین شهرشم مثل اسدآبادی بازار روزش واسه میوه وفروشگاه خیلی خوبه

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
تیاکم جان مدرسه چی 

والله بستگی به خیابونی که قراره بشینید داره سمت مطهری مدرسه عصمت واسه دخترا هست ولی اینجور مدارس الان به زور جا گیرتون میاد

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده

اگه محله های خوب یا متوسط برین معمولا مدارسشون خوبه همه اما اگه محله هایی مثل اسدآبادی ،بازار،پشته و...رفتین بچه هاتون رو جاهای دیگه ثبت نام کنین....واقعیتش اینه اینجا بعضی از مدارس دولتیش بهت ه از غیر انتفاعیاشن