2777
2789
عنوان

زندگی تو خونه ی مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم کار درستی نیست ،مگر اینکه خودت از اول باعث ایجاد حریم بشی و نزاری وارد حریم خصوصی زندگیت بشن،چون بالاخره تو هر خونه ای بحث پیش میاد و ممکنه به مرور حساس بشن چون بالاخره بچشون دارع بحث میکنه و بخوان دخالت کنن.

ماکه خونمون دوتا چهار راه فاصله دارع از خونشون مادرشوهرم که عممه همش ناراحته و گله داره که ما بیرون تنها میریم یا هفته ای دوسه بار میریم یا وقتی مهمون داره من نرم خونش ناراحت میشه و درک نمیکنه که شاید خودمم کار داشته باشم، در کل اگه میتونی فاصله رو رعایت کنی عیلی نداره اما اگه مث من نمیتونی حرفتو به زبون بیاری دوری و دوستی خیلی بهتره 

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  
مثلا همه کارام تحت نظره کی میخوابیم کی بیدارمیشیم کی غذامیخوریم چی خوردیم چی نخوردیم کجا میریم کی می ...

ما که تو یه طبقه هم نیستیم بازم زیر نظریم🤣🤣شما که جای خود داری

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

الان دخترم ازخواب بیدارشده بود رفتیم پایین به مامان بزرگش گفتم ی شکلات بده دخترم تازه ازخواب بیدارشده بدخلقی میکنه گفت نمیدم 😊به همین راحتی...

ولی اگه بچه های دخترش میخواستن درجا بلند میشد میداد...

خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت
آخه چیکار کنم  شوهرم خیلی میگه

ببین گل خانم ، خانواده شوهر من عالین اما زندگی اینطوری خوب نیست.

از همه چیزت خبردار میشن. مهمون میاد براشون توقع دارن بری بالا. سرزده و زیاد میان پیشت. انتظار دارن هر جا رفتن همراهشون بری و یا هر چی پختی براشون ببری.

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه

شوهرم میگه باید یه دلیل منطقی داشته باشی تا نظرت رو قبول کنم یا اینکه با خانوادم مطرح کنم واسه اونجا نرفتنمون

آخه اونا فک میکنن من قطعا قراره برم اونجا 

اگرم نرم میفهمن من نخواستم و پسر خودشون که مشکلی نداشته میترسم از دستم ناراحت بشن

مثلا همه کارام تحت نظره کی میخوابیم کی بیدارمیشیم کی غذامیخوریم چی خوردیم چی نخوردیم کجا میریم کی می ...

وای واقعا؟حالا من مامان خودم همینارو میدونه😂

خونمون وسط دو تا خونس س تا تو ی کوچه ایم ولی من طبقه بالا همسایه دیوار ب دیوار مادرشوهرم اینام اصا خونم نمیان کاری ب کارمون ندارن ولی تو زندگی خواهرشوهرم خیلی دخالت میکردن 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

ابجیم خونش بغل دسته مادرشوهرشه اینورش جاری اونورش مادرشوهر اما با سیاسته و تاحالا بحثشون نشده حرمتارو نگه داشته حد و حدودا رو هم ابجیم رعایت کرده زیادم رو بهشون نداده

پونیووووووو