2777
2789
عنوان

زندگی تو خونه ی مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 72 پست
من الان واقعا تصمیم گرفتم هرجور شده نرم اونجا  نونم نداشته باشیم بخوریم اونجا نرم فک کنم بهتره ...

مستقل بودن خیلی خوبه .شوهرم تصمیم گرفته من تاعید برم خونه بابام تا بتونه برای عید یه خونه  بگیره میگه خرج خونروبه صفربرسونیم تا بتونیم برای عید خونه بگیریم

همسر نازنینم رفت اما من باید قوی باشم بخاطر دخترام ممنون میشم براش صلوات بفرستید
خب منم مثلا جداهستم.ما طبقه بالاییم اوناپایین

آخه تو یه ساختمونید بلاخره.من نیم ساعت پیاده روی داره خونمون بازم زنگ میزنه کجا بودید و نبودید یا کی شوهرم از سرکار اومد. آمار میگیرن. یا اونجامیریم شروع میکنه سوال پرسیدن. نمیشه هم جواب نداد

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان واقعا تصمیم گرفتم هرجور شده نرم اونجا  نونم نداشته باشیم بخوریم اونجا نرم فک کنم بهتره ...

قطعاااا

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

نه نه نه اصلا وابدن من خودم چندسال پیششون بودم بارازونیازونذرودعا اومدم بیرون هنوزم آثارش توزندگیم  هست برامنم اول خیلی خوب بودن.توقعات بالا میره مهمون میاد حرف وحدیث پیش میاد.....اگه میتونین اونجارورهن بدین برین جای دیگه خونه بگیرین باپولش..

دلم یه عشق پاک میخواست❤یه عشق خالصانه💑..این حق من نبود💏من عشق واقعی  میخواستم 💖.عشقی که لازم نباشه برای خیانت نکردنش بهش باج بدم😭 ..بخندم😊درحالی که قلبم پرازغم😔ای خدا اگه هستی تمومش کن 

خواهرم من الان دارم پیش اینازندگی میکنم وعاجزانه ازت میخوام کاری ک من کردمونکنی چون بعدا خیییییلی پشیمون میشی،من تودوران عقدقبول کردم ولی الان آرزو میکنم مستقل بشم وواقعا بیشترین چیزی ک ازخدامیخوام اینه..خواهرانه دارم نصیحتت میکنم شده مستاجری بکش ولی این کارونکن

بخدا الان تو خونه ی مادر شوهرمم از صبح زود اومدم الان نشستم فقط کار نمیدونم چرا کار خونشون تموم نمیشه الانم میگن پاشو شام بزار تموم شد تا یه ماه نمیام

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 
آخه تو یه ساختمونید بلاخره.من نیم ساعت پیاده روی داره خونمون بازم زنگ میزنه کجا بودید و نبودید یا کی ...

وای میفهمم چی میگی،بخداقسم حسرت ب دلم مونده یه جایی میخوایم بریم بافضولی نپرسه کجامیرین واسه چی میرین کی میاین..فقطم این نیست کلی ازآدم سوالای مسخره میپرسن ک هیــــچ ربطیم بهشون نداره..من ک دیگه خسته شدم

وای میفهمم چی میگی،بخداقسم حسرت ب دلم مونده یه جایی میخوایم بریم بافضولی نپرسه کجامیرین واسه چی میری ...

واقعا سوالای مسخره مسخره مسخره. فکرش تاکجاها نمیره مادر شوهر من. ی وقتا هم یه دستی میزنه میخواد مچ بگیره

ما دنبال خونه بودیم، شوهرم یه خونه پیداکرد تو خیابون مادرشوهرم،دوتا کوچه فاصله انقد داد بیداد راه انداختم گفتم میخوای منو اسیر کنی بپا داشته باشم؟؟ بدبخت بیخیال شد

خوبی رو با بدی جواب بدن چی ؟؟؟؟ جواب خوبیهات رو با بدترین کارها بدن چی ؟ گفتن این جمله در هیچ جا قط ...

اون رو دیگه نمیدونم بعضیا انگار کلا ذاتشون بده 

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
اگه میخوای دم به دقیقه دروغ نگی نرو چون مجبوری برا هر کاری که میکنی دلیل موجه بیاری اونوقتم باید درو ...

اینو که موافقم الانشم هر کاری میخوام بکنم که شاید اونجوری بخام اما باید دلیلم منطقی باشه