2777
2789
عنوان

زندگی تو خونه ی مادر شوهر

704 بازدید | 72 پست

سلام بچه ها

شماها نظرتون راجب زندگی نزدیک خونه مادرشوهر یا باهاشون چیه ؟

من مادرشوهرم طبقه پایینشون خیلی خوش ساخته و قشنگه واسه همین شوهرم میخاد بریم اونجا زندگی کنیم من خیلی دودلم

همه ی مشاورا میگن این کار درستی نیست 

البته مادرشوهرم و پدر شوهرم اخلاق خوبی داره اهل فضولی نیس 

نمیدونم چیکار کنم

شما تجربتونو بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بالای خونه شون هستم تاحالاهم جیزی پیش نیومده چون خوبی خوبی میاره 

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

اگه خوبن و مطمئنی اذیت نمیکنن برو ولی از قبلش شرط کن با شوهرت که اگه ببینم داره حرمت های کوچکتر بزرگتری از بین میره یه روز هم اینجا نمیمونم و بگو جلوی چند نفر بنویسه امضا کنه

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

اگه با اخلاقشون کنار میای برو چه اشکال داره.من دارم بخاطر اینکه مادرشوهر اخلاقش گنده ماهی800 اجاره میدم. اگه اخلاقش خوب بود الان 800 تو جیبم بود

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

ب هیچ وجه نرووووو حتی اگه فرشته باشن

کم کم فضولی و دخالتاشون شروع میشه بدون اجازه وارد خونت میشن چ باشی چ نباشی

روتون تو روی هم باز میشه نمیتونی ی ساعت راحت تو حال خودت باشی