2777
2789

بچه ها جون ،دیروز اشتباه کردم لبامو تتو خط لب کردم هزار دفعه به تتو کار گفتم رنگ لبم باشه که فقط حجمش زیاد بسه ولی رنگش قرمز،بچه ها دارم دق میکنم نه غذا میخورم نه خوابیدم دیشب تو آینه خودمو میبینم اعصابم خورد میشه.تو رو خدا بگین چیکار کنم.عجب غلطی کردم😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من کاشت.میگف خیلی پررنگ شد تو ترمیم درستش کرد برام

خودمم خط چشم کاشتم.اولش خیلی ضایع بود،بعد 1 ماه خیلی خوب شد،باید جابیفته

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

قرمزیش بعد ده روز میریزه یه صورتی کمرنگ میمونه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

من خودم تاتو کارم 

یعنی جیغ ترین قرمز بهترین مارکم میزنم واسه خودم که نره دو هفته بعد فقط یک رنگ خیلی خیلی کمرنگ میمونه تهش 

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
اره تازه اخر میگی وای این همه درد کشیدم چرا هیچیش نموند پس

بعنی تا اون حد!!!!بخدا حاضرم 🙂🙂🙂

ولی خیلی ممنونم .نجاتم دادین .باور کن اینقد اعصابم خورد بود و ضربان قلب داشتم که قرص پرو پنانولول خوردم

بعنی تا اون حد!!!!بخدا حاضرم 🙂🙂🙂 ولی خیلی ممنونم .نجاتم دادین .باور کن اینقد اعصابم خورد بود و ض ...

واقعا در این حد 

تو تاتو هم همیشه مشتری های شاکی اینهایین که واسه لب و خط لب میزنن و میگن چرا رنگ نموند و پرید

اخه کلا خاصیت لب اینجوریه خیلی پوسته ریزی میکنه و رنگ و با پوست میریزونه 

فقط وقتی لبت داره خشک میشه کلی سوزش میگری که اونم چرب کن و متاسفانه این همه زحمت اخر رنگ اصلا نمی مونه

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
واقعا در این حد  تو تاتو هم همیشه مشتری های شاکی اینهایین که واسه لب و خط لب میزنن و میگن چرا ...

چشم حتما.فقط ی سوال .کلا چقد طول میکشه که همون رنگ صورتی هم از بین بره و لب بشه مثل روز اول