2777
2789

نان یک بچه اولم میخورد دلدرد داشت همش ، من ده روز طول میکشه شیرم بیاد برا دخترم که اینطوری بود حالا برا پسرم نمیدونم اینطوری باشم یا نه ولی تا سه روز که مطمئنم شیر ندارم حالا میگن شیردوش برقی بخر سینتو تحریک کن زودتر شیرت بیاد ، باید با قطره چکون شیر خۺک درست کنم یک درجه و هردوساعت یه درجه بدم بخوره انشالله ،               که شکمش کارکنه وزردی نگیره ، فقط شیر رو نمیدونم چی بگیرم ؟ همون نان یا ببلاک یا چیز دیگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی می کنی بچه رو گشنه نزار بی حال میشه زردی می گیری حتمن چند سی سی شیرخشک بده اگه شیرت نیومده والا می گن شیرخشکای خارجی خیلی خوبن تحقیق کن

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

شب قبل زایمانت چند تا فنجون رازیانه بخور.شب قبلااااا.چون زایمان میاره.سینتم از الان با روغن ماساژ بده غدد شیریت تحریک شه

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
کار خوبی می کنی بچه رو گشنه نزار بی حال میشه زردی می گیری حتمن چند سی سی شیرخشک بده اگه شیرت نیومده ...

سر دخترم هم همه میگفتن شیرخشکش نده اینطوری میشه اونطوری میشه و کلی پی پی کردو زردی هم اصلا نگرفت

چند روز اول همون چند قطره شیری که میاد سیرش میکنه لطفا دنبال شیر خشک نباش

چند قطره فایده نداره بچه زرد میشه قندش میفته اگر میخواین زرد نشه حتما تا صبح باید شکمش کار کنه وگرنه حتما زرد میشه