2777
2789
عنوان

ماما برا تو بیمارستان شب اول چه شیرخشکی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 55 پست
والامنم به حرفهای دیگران الکی گوش دادم وبچه ام وشیرخشک ندادم.هی میگفتم بابامن هیچی شیرندارم.همون حرف ...

آخی عززیزم ، دکترم به من گفت طبیعیه که شیرت مثلا تا ده روزم نیاد ، ریلکس باش و هر دوساعت یک درجه شیر درست کن و با قطره چکون بریز کم کم زیر زبونش حتی اگر حواب بود شب اول و دوم خیلی مهمه هر دوساعت یک بار یک درجه بده بخوره تا مدفوعش از سیاهی زرد رنگ بشه بعدش خطر رفع شده و زردی نمیگیره دقیقا سر دخترم این کارو کردم و ساعت تنظیم کردم و شب تا صبح هر دوساعت یک بار شیرش دادم تا بیست و چهارساعت مدفوعش از سیاهی زرد شد کلی هم درار کرد و اصلا هم زرد نشد البته شیر نان میدادم و شکمش نفخ داشت و نفخش اذیتم کرد تا دو ماه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببلاک کامفورت شیری هست که برا بچه هایی که دل درد میشن عالیه...اگه از نان خیری ندیدی ببلاک کامفورت سبک و عالیه....من حاملگی دومم هس...اولی رو پارس بودم...نذاشتن شیر خشک ببرم ولی خودشون داشتن برا اونایی که شیر ندارن...خواهرمم کوثر بود اونجا که اصلا اصلا شیر خشک نمیدادن و نمیذاشتن ببری

ببلاک کامفورت شیری هست که برا بچه هایی که دل درد میشن عالیه...اگه از نان خیری ندیدی ببلاک کامفورت سب ...

دنا میذارن ببری پس ببلاک کامفورت بگیرم ؟ شما بچه هاتون مشکل نفخ نداشتن اینو خوردن؟

دنا میذارن ببری پس ببلاک کامفورت بگیرم ؟ شما بچه هاتون مشکل نفخ نداشتن اینو خوردن؟

من تمام شیر خشک های بازار امتحان کردم از سیمیلاک گرفته تا ببلاک  و نان و سوپرامیل و بیومیل ولی ببلاک کامفورت برا بچه هایی که مشکل دل درد یا یبوست دارن عالیه و کلا شیر سبکیه اما مقوی...من اولش ببلاک کامفورت دادم بعدش سوپرامیل

من تمام شیر خشک های بازار امتحان کردم از سیمیلاک گرفته تا ببلاک  و نان و سوپرامیل و بیومیل ولی ...

باشه میخرم خدا کنه گیر بیاد ، شما خودتون شیر نداشتید؟ من یه شیردوش برقی خریدم از اینا که ماساژور داره خدا کنه شیرم بیاد وگرنه نمیدونم با این اوضاع چکارکنم

باشه میخرم خدا کنه گیر بیاد ، شما خودتون شیر نداشتید؟ من یه شیردوش برقی خریدم از اینا که ماساژور دار ...

من خیلی شیر داشتم اونقدر که دقیقه یه لباس عوض میکردم میشدم زیر شیر ولی دخترم سینه نگرفت...قیمت سوپرامیل28قیمت ببلاک فک کنم23

ببلاک کامفورت شیری هست که برا بچه هایی که دل درد میشن عالیه...اگه از نان خیری ندیدی ببلاک کامفورت سب ...

امروز صبح هرداروخونه ای رفتم ببلاک گیرم نیومد گفتن نداریم چکارکنم؟