2777
2789
بهتر اصلا مهم نیست تازه خوشحال هم میشم
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم خوشحال میشم ....چون میدونم که خواست خودم بوده که انقدر به پدرش محبت داشته باشه چون همیشه جلوی بچم از باباش تعریف میکنم و میدونم که از باباش برای خودش یه اسطوره ساخته
بچه ها همیشه از روی بچگی اینو میگن ولی موقع کمبود محبت که میشه میپرن تو بغل مامانشون
دلم گرفته.... دلم عجیب گرفته است
نه این دقایق خوشبو که روی شاخه نارنج میشود خاموش، نه این صداقت حرفی که در میان این گل شب بوست....
نه، هیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمی رهاند
من چون بابای مهربونی نداشتم و فقط صرفا به خاطر اینکه بابامه دوسش دارم...به شوهرم گفتم باید بهترین بابا واسه

دخترم باشه و برام مهم نیس که بیشتر دوس داشته باشه باباشو..بوخودا
[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] دخــــمل نــــاز مــــن 25 آبــــان 92 اومــــده بغــــل مــامــانش [smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
منم خیلی خوشحال میشم دست از سر من برداره بره سراغ باباش .

هیچ بچه ای نیست که مامانش رو دوست نداشته باشه . اگر یه کم بیشتر به باباش وابستگی داشته باشه بد نیست مادر هم خسته میشه از این همه وابستگی و با بچه بودن
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء (آل عمران/38)