2777
2789
عنوان

در جواب یه کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 37 پست
شما برو شش سالگي ازدواج كن كسيكه اين حرف رو ميزنه حاما يه تجربه بيشتر داره و از روي خيرخواهي ميگه ...

عزیزم من خودم ادمی هستم که ازدواج کردم و شاید به اندازه این خانوم نه ولی به اندازه خودم تجربه دارم و تجربه من میگه ادم نباید توی هر چیزی نظر بده 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
شما هم حرفاتونو در مورد سرتون تو زندگی خودتو باشه رو نقض کردی لطف کن تو همون تاپیک جوابشو بده به ن ...

🤔🤔🤔🤔

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما 1چیزی شنیدی که سرت توکارخودت باشه وفلان ولی تو این موارد نه عزیزم این 1فرهنگ غلط و1ضربه بزرگه کلابآید ازبین بره

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕

فقط من یه چیزی بگم: بعضی از دخترایی که زود شوهر میکنن اینقدر رفتارشون بچگانه اس که به دخترایی که ازدواج نکردن یا دیرتر ازدواج کردن میگن ما فلان بودیم و بهمان بودیم که زودی شوهر کردیم. واقعا خنده ام میگیره به حرفشون. زود شوهر کردن که افتخار نداره، نباید اینقدرها هم هول بود واسه ازدواج که تا عروس شدی حس کنی کره ی ماه رو گرفتی. هر کسی یه زمانی ازدواج میکنه، یکی زودتر یکی دیرتر. مهم اینه که ازدواج به موقع باشه. شاید یکی زود ازدواج کنه و خوشبخت شه، شایدم یکی نشه. برعکسشم هست

کج کلاه خان یارمه
حرفه یه کاربر‌نیست حرف‌علم امروزه حرف‌یه دنیا ادمه ازدواج تو این سن کودک ازاریه  کاره فیزیکی‌ک ...

بله منک حرف علم و این ها رو نقض نمیکنم ولی بارها دیدم که به یه دختر ۱۶ ساله ادما توپیدن که چرا ازدواج کردی ها؟؟؟من میگم کاری به کار کسی نداشته باشید وقتی دختری تو سن کم ازدواج میکنه خودش به اندازه کافی حساس هست با این حرفای شما حالش داغون ترم میشه 

شما 1چیزی شنیدی که سرت توکارخودت باشه وفلان ولی تو این موارد نه عزیزم این 1فرهنگ غلط و1ضربه بزرگه کل ...

عزیزم این فرهنگ هیچ وقت از بین نمیره .هیچ وقت چون یه عده هستن که اصلا حرف شما رو متوجه نمیشن

من خودم سن پایین ازدواج کردم و الان 6سال از ازدواجمون میگذره همسرم مرد خیلی خوب مهربونیه با اینکه ازش خ راضیم از زندگیمم همینطور ولی اگه دختر داشته باشم نمیزارم تو سن پایین ازدواج کنه.هر چقدم موفق باشی تو زنوگیت ولی زود ازدواج کنی خیلی زود وارد مسائل زندگی میشی که برا سنت زیاده ازدواج همیشه هست ولی نوجونی همیشه نیست زمان به عقب برنمیگرده.دوستانم میخوان نصیحت کنن کسی از روی هیجان زود ازدواج نکنه وگرنه زندگی هرکسی به خودش مربوطه

حرف اون خانوم که بد نبوده اصلا 

درست گفتن 

ولی محض اطلاع شما گرفتن اسکرین شات و پخش اون جرمه و میتونه پیگیری قضایی داشته باشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بله منک حرف علم و این ها رو نقض نمیکنم ولی بارها دیدم که به یه دختر ۱۶ ساله ادما توپیدن که چرا ازدوا ...

ببین وقتی‌یکی‌تاپیک میزنه و درددل‌میکنه میخواد باهاش حرف‌بزنن نباید جوری‌دلداریش داد که ناراحت بشه اون کاربریم که میگی‌این کارو نکرده

در‌واقع چیزی‌که تو فضای عمومی‌مطرح شده دیگه خصوصی‌نیست عمومی‌میشع و این حق‌رو میده که راحع بهش‌نظر داد اصلا این سایت مال همینه

حالا نظر موافق داریم مخالفم داریم 

این نمیشه که تا چیزی‌به مزاجمون خوش‌نیومد واکنش اینطوری‌نشون بدیم 

دربارش‌همونجا حرف‌میزدید جوابتونم میگرفتید

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

مخالفت با ازدواج زیر سن قانونی دخالت و فضولی در زندگی دیگران نیست

حتما صدها  قانونگزار، روانشناس و ....به دلایلی به این نتیجه رسیدن که ازدواج زیر هجده سال کار درستی نیست و مخالفت با قانون شکنی...اطلاع رسانی درباره اش...فرهنگ سازی درباره اش...وظیفه هر انسان هست

تا ده پونزده سال پیش دونفر چسبیده به هم صندلی جلو راننده مینشستن اگه بهشون میگفتن باید طبق قانون یه نفر بشینه و.کمربند ببنده پوزخند میزدن که برو بابا سوسول!

تا بیست سال پیش مردم تو اتوبوس و تاکسی و سینما سیگار میکشیدن و اگه کسی اعتراض میکرد یه کف گرگی میزدن تو.صورتش!

تا همین یکی دو سال پیش اگه به مسافرها میگفتی در جنگل زباله نریزید چهارتا لیچار میشنیدی

اما خیلی از شهروندها این حرف های تند کف گرگی ها و لیچارها رو تحمل کردن....فرهنگ سازی کردن و رفتار جامعه رو.تغییر دادن

الان هم باید فرهنگ سازی کرد تا نادرست بودن ازدواج دختران زیر هجده سال برای همه معلوم بشه و قبول کنن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
فقط من یه چیزی بگم: بعضی از دخترایی که زود شوهر میکنن اینقدر رفتارشون بچگانه اس که به دخترایی که ازد ...

دقیقا من دختر دایی هام تو 14 15 سالگی ازدواج کردن همشون واای نمیدونی چه پزی میدادن به ما چقدر متلک مینداختن که ما فلانیم بهمانیم مارو زود گرفتن من بابام زیر بیست سال دختر نداد میگفت دختریتون بکنید وقت واسه شوهر زیاده الان همه ی اونایی که تو اون سن زود ازدواج کردن بزرگ شدن وپشیمونند وکلی با همسراشون اختلاف دارند 

شکست یتییم است ولی پیروزی هزار پدر دارد...

بارها بارها سر این قضیه تو سایت بحث شده که یعده محترم میگن به ما ربط نداره زندگی مردم چیکار دارید دوس داره زود ازدواج کنه یعده محترم دیگه میگن این قضیه به اجتماع ربط داره تاثیر میذاره حالا معلوم نیس کدوم درسته

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم