2777
2789
عنوان

در جواب یه کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 37 پست
مخالفت با ازدواج زیر سن قانونی دخالت و فضولی در زندگی دیگران نیست حتما صدها  قانونگزار، روانشن ...

الان دوست دارم بلند شم فقط کف بزنم به حرفات🤗🤗🤗🤗

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دوست دارم بلند شم فقط کف بزنم به حرفات🤗🤗🤗🤗

بشین قربونت برم من آماده فحش شنیدنم :)))

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
مخالفت با ازدواج زیر سن قانونی دخالت و فضولی در زندگی دیگران نیست حتما صدها  قانونگزار، روانشن ...

عجب جواب دندون شکنی👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

شکست یتییم است ولی پیروزی هزار پدر دارد...
دقیقا من دختر دایی هام تو 14 15 سالگی ازدواج کردن همشون واای نمیدونی چه پزی میدادن به ما چقدر متلک م ...

من هم معتقدم دختر رو دیرتر بفرستی خونه شوهر بهتره، به نظرم دیرتر وارد مشعله های زندگی بشه و از مجردیش هم لذت ببره بهتره

کج کلاه خان یارمه
من هم معتقدم دختر رو دیرتر بفرستی خونه شوهر بهتره، به نظرم دیرتر وارد مشعله های زندگی بشه و از مجردی ...

من زن برادرم 17 سالش بود بابرادرم ازدواج کرد واز نظر همه یه خانم کامل بود و بی نهایت باسیاست یعنی سیاستش تو فامیل زبانزده همه ست ولی همیشه خودش میگه ازدواجم تو سن پایین باعث شد خیلی رفتارهای رو غلط پایه ریزی کنم تو زندگیم که الان بعد از 15 سال هنوزم نمیتونم درستشون کنم یکیش این بود که اون زمان خیلی از حرفهای همسرم رو به بقیه میگفتم یا از همسرم وخانواده اش جلوی خانواده ام بد گفتم که این خودش باعث کلی کدورت شد و از اون ور دهن بین بودم فکر میکردم ازدواج جنگه نباید به قوم شوهر رو بدم وخودمو خیلی از چشم انداختم الان که عقلم میرسه میبینم خیلی کارهارو نباید میکردم وخیلی چیزهارو نباید میگفتم 

من زن برادرم 17 سالش بود بابرادرم ازدواج کرد واز نظر همه یه خانم کامل بود و بی نهایت باسیاست یعنی سی ...

درسته ولی خب ادم سنشم زیاد باشه ازدواج کنه یه سری رفتار های اشتباهی داره که بعد از چند سال در اثر تجربه متوجه میشه اشتباهش رو ولی خب توی سن کم یکم بیشتره 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
درسته ولی خب ادم سنشم زیاد باشه ازدواج کنه یه سری رفتار های اشتباهی داره که بعد از چند سال در اثر تج ...

چون اون موقع احساساتت جلوتر از عقلت عمل میکنه