2777
2789
عنوان

در جواب یه کاربر

464 بازدید | 37 پست

عزیزم در جواب شما باید بگم ‌که شما برای زندگی خودتون میتونید تصمیم بگیرید و دیگران رو به خاطر تصمیمات درست یا غلطشون نمیتونید معاخذه کنید 😑 شما دوست دارید دختری داشتید زود شوهرش ندید .بعدم در جواب اینکه گفتید فکر میکنن فقط رابطه زناشویی رو بدونن کافیه باید بگم که خیلی از دخترای ۱۶ ساله رو دیدم که مثل یه زن که شما باشید خونه داری و زندگی داری رو بلدن و برای حفظ زندگیشون مثل شما تلاش میکنن.شما هم کم اشتباه ندارید و دیگران هم مثل شما میتونن اشتباه داشته باشن و اینکه حتما اون پدر و مادر چیزی توی فرزندشون میبینن که حس میکنن توان اداره زندگی رو داره که شوهرش میدن خیلی از خانوما هم ویدم که دختراشون ۲۵ ساله بود و شوهرش نمیدن چون میگن هنوز حرف زدن بلد نیست😐و چیز های دیگر...یاد بگیرن سرمون تو کار خودمون باشه زندگی خودمون رو بکنیم از دیگران ایراد نگیریم . این تاپیک رو زدم واسه ی این خانوم و خانوم های دیگه ای که مشابه ایشون هستند😐😐😐😐😐😐😐

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب هر کسی رو چرا تو تاپیک خودش نمیدید؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

والا.....

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

قصد بدی نداشت عزیزم

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه ها این کار زشته لطفا رواج ندید.. جواب هرکسو به خودش بدید.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

والا من هر کی رو دیدم که زود ازدواج کرده عشقه شوهر بوده فقط بگه من زود شوهر کردم البته دور واطراف خودم وفامیل رو میگم بد برداشت نشه منظورم همه نیستن 

شکست یتییم است ولی پیروزی هزار پدر دارد...

حرف بدی نزده هر چی هم گفته از سر دلسوزی گفته ،حالا هر کس دلش میخواد ۱۵ سالگی ازدواج کنه هم با حرف این خانم نظرش عوض نمیشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

شما برو شش سالگي ازدواج كن

كسيكه اين حرف رو ميزنه حتما يه تجربه بيشتر داره و از روي خيرخواهي ميگه

بجاي يكم فكر ميپريد بطرف كه چي؟چرا به ما لطف ميكني تجربتو در اختيارمون ميذاري؟

خب

به جمالت عزیزم .میگم که کاری به اینکه فلانی زود ازدواج کرد یا اینکه ۴۰ سالشه هنوز ازدواج نکرده شخصی کسی نداشته باشید لطفا ...اینجور ادما همینجوز از ازدواج زود بد میگن از دیر ازدواج کردم میگن .من میگم فضول کار مردم نباشید .والسلام

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

حرفه یه کاربر‌نیست حرف‌علم امروزه حرف‌یه دنیا ادمه ازدواج تو این سن کودک ازاریه 

کاره فیزیکی‌کاری‌نداره که بله یاد میگیرن بهتر از‌مامانشونم میکنن

ولی موضوع اینه که حیفه باید تو اون سن رشد کنن شکوفا بشن بچگیشونو بکنن خیال پردازیشونو بکنن 

اینا واسه ایندشونه در‌گذر‌زمان یه زن میفهمه چیو از دست داده 

شایدم نفهمید کسی‌که هیچوقت بچگی‌نکرده چه میفهمه

وگرنه که کار‌و‌خونه داری‌و‌ همه چی‌ که بعد از ده سالگی‌ تواناییش‌هست

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

شما هم حرفاتونو در مورد سرتون تو زندگی خودتو باشه رو نقض کردی

لطف کن تو همون تاپیک جوابشو بده

به نظرم هر کی مختاره نظر خودشو بگه

تاپیک زدن و اسکرین‌شات گرفتن خیلی زشته

موفق باشی