2777
2789
عنوان

یه انتقاد کوچولو

401 بازدید | 26 پست

سلام یه انتقاد کوچولو دارم به نی نی سایتی ها

تازه واردم، اینجا خیلی ها رو دیدم از کوچکترین مسائل خصوصی زندگی شون

از بحث با مادر شوهر شون

از دعوای توی خونه شون

میان می نویسن...نمیدونم واقعا اینجا دنبال چی میگردین وقتی اینا رو میگین! اینجا دنیای مجازیه هیچکس جای دیگری نیست

ولی کاش گاهی تو نظر دادن دقت کنیم،نمک به زخم کسی نپاشیم ، به درد کسی نخندیم

مرسی که هستین❤

اخه کو گوش شنوا😥

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این تازه واردا باشین....یاد بگیرین از استارتر...😘

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

من خودم خیلی زندگی پیچیده و دغدغه دارم اما هربار میام اینجا بنویسم اصلا دستم نمیره با خودم میگم ک چی حالا 😑

چون واقعا زیاد هم کسی راهنمایی نمیکنه 

البته برای من که اینطور بوده ☺

کاملا موافقم باهات .یه چیزی هم من با اجازه ت اضافه کنم.اگه تاپیکی راجع به دعواهای زن و شوهری بود و احساس کردیم نمیتونیم درست راهنمایی کنیم فقط بیاییم بیرون از اون تاپیک.این سایت جوری شده که انگار حتما باید تو اینجور مواقع نظر داد و بعضی نظرات خطرناکن اگه اجرا بشن

چون می گذرد غمی نیست

منم زندگیم پرازماجراهای جورواجور و هزارتا مشکله.ولی عمرا بخام اینجا داستان سرایی کنم

یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕
دردودل کردن ک اشکالی نداره خانوماعاشق حرف زدنن  

یه وقت خانمی میاد که از شوهرش دلخوره حالا به هر دلیلی

میاد مسئله رو شرح میده، معمولا نصفه نیمه، فقط واسه اینکه دلش پره

اون وقت بعضی ها هم پیشنهاد ها و نظراتی میدن که این ناراحتی رو بیشتر میکنه

درست نیست آدم مشکلات خودشو همه جا بگه

عزیزم یکی مثه من هیچ کسو نداره ک میاد درداشو مینویسه شما اگ خیلی ناراحت میشیو حساسی نخون کسی مجبورت نکرده 

بعضیا ک میان اینجا از بدبختیشونو دعواهاشون میناینجادنبال جایزه نیستن ک فقط میخوان درد و دل کنن همین...   

حواستو بده به ماهت،چراغای شهر ارزش ندارن....
عزیزم یکی مثه من هیچ کسو نداره ک میاد درداشو مینویسه شما اگ خیلی ناراحت میشیو حساسی نخون کسی مجبورت ...

منظورش اینه ک ممکنه بعضی ازکاربرا راهکارهای اشتباه بدن یا ی حرفی بزنن دلمون بدتربشکنه وهزارتا احتمال دیکه

یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕
عزیزم یکی مثه من هیچ کسو نداره ک میاد درداشو مینویسه شما اگ خیلی ناراحت میشیو حساسی نخون کسی مجبورت ...

بعضی حرفها گاهی درد ها رو عمیق تر میکنه

بعضی راهکار ها اوضاع رو بدتر میکنه

چون اونا حال شما رو دقیقا نمیدونن و اکثر مواقع نظرات غلط میدن☺

یه وقت خانمی میاد که از شوهرش دلخوره حالا به هر دلیلی میاد مسئله رو شرح میکنه، معمولا نصفه نیمه، فق ...

اخه کسی رونمیشناسیم دونستن زندگیمونم ضربه ای بهمون نمیزنه عزیزم بیشترفقط واسه خالی شدن وحس همدردی کردن میان مطرح میکنن وگرنه هرادم عاقلی میدونه ک اینجااتاق مشاوره وروانپزشک نیس یعنی کسی هست ک باحرف مردم زندگیشوخراب کنه من معتقدم ک زندگی ک ب حرف مردم بندباشه همون بهترک نباشه

خدایاخودت کمکم کن منتظرم