2777
2789
عنوان

قطع قرص های عصاب

12113 بازدید | 28 پست

سلام من قرص سیتالوپرام ده میخورم ظهرا قرص پرفنازین سر شب ساعت هشت و نه قرص پرکابلین رو حدود ده و یازده شب و ی قرص کارمابازپین 200اخر شب موقع خواب میخورم میخوام ببینم چجور باید این قرص هارو دونه دونه کم کنم یا هماهنگ باهم پیش دکتر خودم ک میرم فقط با اینکه حالم کاملا خوبه با قرصا بازی میکنه و هردفعه یکی قطع میکنه یکی زیاد لازم به ذکره ک من قرص سیتالوپرامو اول 40میخوردم الان ده شده کارمابازپینو 400میخوردم الان دویست میخورم الان میخوام بدونم باید چجور اینارو قطع کنم ک مشکلی پیش نیاد در ضمن من اصلا سابقه تشنج نداشتم و فقط برا کنترل رفتاریم این قرص رو نوشته البته پنیک هم دارم ک هر موقع حمله عصبی بهم دست میده یدونه میخورم خوب میشم لطفا راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دپاکین،،،دوکسپین وبوزپیراکس میخوردم،وای با بدبختی گذاشتم کنار،دکترم میگفت نباید فمقطعش کنی ولی من کردم،اول دپاکین رو قطع کردم،بعد چند ماه بعد بوسپیراکسو،،،،

ولی

ولی تا وکسپین رو میخوردم تا فهمیدم حامله ام،،،،یعنی اگر هرویین رو ترک میکزدم راحتر بود باور،کن،،،،خفگی بهم دست میداد،ضعف شدید،،،،رنگم یهویی میپرید،،،،بدنم یخ میشد،ومیوفتادم تو رخت خواب ،،،۱ماه طول کشید تا بدنم به نخوردنش عادت کنه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
من دپاکین،،،دوکسپین وبوزپیراکس میخوردم،وای با بدبختی گذاشتم کنار،دکترم میگفت نباید فمقطعش کنی ولی من ...

منم دپاکین میخورم با فلوکستین...میگن دپاکین برا بارداری ضرر شدید داره ...همش میترسم نکنه باردار شم یدفعه ای

حتما هر ماه سراغ روان پزشک برو،سرخود قطع نکن اوضاع بدتر میشه

یکی می شناسم عصبی و استرسیه

دکتر قرص شو کمتر کرد، دیگه خودش حس کرد حالش بهتر شده

سر خود قرص شو قطع کرد، بعد اوضاش بدتر شد

دقیقا نمیدونم اسم قرصش چیه

دوباره دکتر قرص های جدید داده بهش، گفته یه دوره افسردگی داره این قرص ها

منم دپاکین میخورم با فلوکستین...میگن دپاکین برا بارداری ضرر شدید داره ...همش میترسم نکنه باردار شم ی ...

دپاکین من خارجیشو میخریدم،یه داروخونه ای ایرانیشو داد،،،دیدم بهم نمیسازه,نصف نصف قطعش کردم،،،،،ولی فلوکستین رو راحت میطه ترک کرد،،،،،

من دپاکین،،،دوکسپین وبوزپیراکس میخوردم،وای با بدبختی گذاشتم کنار،دکترم میگفت نباید فمقطعش کنی ولی من ...

همه ی این علائمو منم گرفتم به علاوه ی دل اشوبه.پس اینا عوارض ترک قرصن؟یا مال بیماریم بودن؟من وسواس و افسردگی داشتم؟

خودش خوب شد بعدش؟

همه ی این علائمو منم گرفتم به علاوه ی دل اشوبه.پس اینا عوارض ترک قرصن؟یا مال بیماریم بودن؟من وسواس و ...

عوارضش که هست ماه ها،،،،اره عوارضشه،ادم دیوونه میشه،اصلا وابستگی به قرص خوب نیست

عوارضش که هست ماه ها،،،،اره عوارضشه،ادم دیوونه میشه،اصلا وابستگی به قرص خوب نیست

چجوری با عوارضش کنار اومدین.اصلا امکان پذیر نیست اخه.من دوباره قرصمو شروع کردم.الانم نمیتونم به خاطر قرصام باردار بشم😐

قرص اعصاب باید خیلی ارام ارام قطع بشه هیچ وقت ناگهانی قطع نکن من الان قرص می خورم یه روز خسته شدم خواستم قرص را قطع کنم ناگهانی بعد یک روز سرگیجه شدید داشتم به خدا مرگ رو به چشمام دیدم حالم خیلی بد شده بود تو خونه هم با بچه کوچکم تنها بودم دوباره دارو رو شروع کردم من آدم شادی بودم بعد ازدواجم افسرده شدم 

چجوری با عوارضش کنار اومدین.اصلا امکان پذیر نیست اخه.من دوباره قرصمو شروع کردم.الانم نمیتونم به خاطر ...

۲سال بود میخوردم،بعد یه چیزی که باعث شد قطع کنم این بود که دکترم یه بار قرصامو عوض کرد،بعد هیچ کدوم بهم نمیساخت،،،منم عقلم نمیرسید از قرصاص ،فقط در این حد بگم که نمردم،خدا خودش میدونه چی به روزم اومد،اشتهام کور شد،ضعف شدید،احساس مرگ و خفگی،،،فشار پایین،هرچی بگم کم گفتم،یهو احساس میکردم دارم میمیرم،تا اینکه رفتمو قرصامو عوض کرد،۱هفته طول کشید درست بشه حالم،دیدم شدم موش ازمایشگاهی،خسته شده بودم،با دکترمم مشورت کردنی میگفت زوده،خودم با بدختی اراده کردمو گذاشتم کناررر،خدا نصیب دشمن ادمم نکنه