2777
2789
عنوان

دوروزه آموکسی سیلین میخورم عفونت لثم خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 38 پست
مرسی ارهه اتفاقا میخواستم بگیرم فعلا اب نمک استفاده میکنم.فقط ببخسید سوالام زیادشد هردوشون ساعتشون ی ...

خواهش گلم، معدت پر باشه بهتره 

باهمم بخوری مشکلی نداره

فقط آب زیاد بخور چون یبوست میاره

اگه شدید نیست اموکسی سیلین و متروندازول.ولی اگه شدیده سفکسیم و مترونیدازول بخورین اگه ورم کرده و لپتون سفت شده یعنی توش چرک جمع شده باید از این الو ترش ها هست بگیرید بذارین تو دهنتون همون قسمت عفونت .باید خیلی تکرار کنین ابسه دهن باز می کنه و چرکش خالی میشه .من چند سال پیش همین طوری،شدم هزار جور امپول زدم و قرص خوردم  .اخرش با همین الوچه ها خوب شد.این راهو دکتربهم گفت از پیش خودم نمی گم ها.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شدید نیست اموکسی سیلین و متروندازول.ولی اگه شدیده سفکسیم و مترونیدازول بخورین اگه ورم کرده و لپت ...

نمیدونم شدیده یانه.ببینین قبلنا موقع مسواک خوتریزی داشت اما الان اصلا.اما دست میزنم بوی بدی میده لثم و فشار مبدم عفونت یکم میاد بیرون(ببخشید) ولی ورم نداره اما احساس میکنم لثم شل شده

حالا این علائم ینی شدیده؟مرسیییی عزیزم خداخیرت بده فقط الوی تازه یاازاون خشکا که توخورشت قیمه اینا میریزن؟

نمیدونم شدیده یانه.ببینین قبلنا موقع مسواک خوتریزی داشت اما الان اصلا.اما دست میزنم بوی بدی میده لثم ...

این علائم که شما میگی یعنی عفونتت شدید نیست .البته این الوها مشکلی نداره می تونی استفاده کنی .از همین الو خشک ها هر چه ترش تر بهتر. مال من قشنگ لپم باد کرده بودوسفت شده بود .شما فکر کنم با همین مترونیدازول مشکلت حل بشه

این علائم که شما میگی یعنی عفونتت شدید نیست .البته این الوها مشکلی نداره می تونی استفاده کنی .از همی ...

اخه ببینید واسه من اینطوریه که لثم شل شده و زیرش جرم جمع شده که بانخ دندون اینا بیرون نمیاد و اونا عفونت ایجاد کرده قرص این مشکل روهم حل میکنه ینی؟شما مشکل جداشدن لثه ازدندون و شل شدگیش روهم داشتی؟راستی پس شما الوخشک استفاده کردی؟

مرسییی حتما استفاده میکنم امروز میخام بخرم