2777
2789
عنوان

برنامه روزانه در این ایام

56 بازدید | 4 پست

شلاام خانوما بیایین برنامه روزانتون رو تتوی این ایام ک عزاداری هست بگین و بگین چیکارا میکنید و کجا میرید ـ

خودم :

صبح ساعت ۱۰بیدار میشم ـصبونه و رسیدن به خودم ـ

مرتب کردن  اتاق خودم داداشم و اشپز خونه کمک مامان جونططط

ـناهار درست کردن کمک مامان ـخوردن ناهار ــــ

استراحت 

شستن ظرفا ـمرتب کردن خانه 

استراحت و تلویزیون  

عصرانه 

شستن ظرف عصرانه 

مسواک 

شستن صورت با شوبنده 

ماسا دادن یخ روی صورت 

پوشید ن لباس برای رفتن به کلاس 

ارایشمم ک زیاد نی ضد افتاب ،ږژ ،ریمل 

بعدشم عطر میزنم 

میرم بیرون بعدشم میرم کلاس بعد کلاس هم میرم دم مغازه شوهر خالم ک خالمم و مامانم میاد اونجا عزاداری رو ببینیم 

شبم یا خالم میاد خونه ما یا ما میریم خونه خالم اینا

این برنلمه  فردای من هست یعنی یکشنبه  دیگه 

شماهمم بگی

به نظرم وقت خالی برای مطالعه و‌ کسب مهارت زیاد دارین دوست گلم😘

من که به شخصه صبح ساعت هفت صبح میرم دانشگاه ، حدود دو برمیگردم خونه،درس میخونم تا پنج،یک ساعت میخوابم،بعد بلند میشم ی کم ب. خودم میرسم و باز درس میخونم تا یازده بعدشم میخوابم😁

به نظرم وقت خالی برای مطالعه و‌ کسب مهارت زیاد دارین دوست گلم😘 من که به شخصه صبح ساعت هفت صبح میرم ...

ارع وقت زیاد دارم ولی سعی میکنم الان راحت باشم چون چند روز دیگه باید بزم دانشگاه عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این برنامه هر روزم هست و الان هیچ تغییری با قبل نکرده

ساعت هفت همراه شوهرم بیدار میشم. اون میره سر کار، من کتاب میخونم تا ساعت 9 الی 10. بعد یه چای یا نسکافه خالی میخورم به عنوان صبحانه.

بعد یکم خونه رو مرتب میکنم و وسایل ناهار رو اماده میکنم. 

بعدش به کار مورد علاقم مثل چرم دوزی یا رفتن به استخر و شنا کردن  یا پیاده روی یا خرید خونه میپردازم.

دوش میگریم

بعد میام نینی سایت تا ساعت 3 بعد از ظهر. شوهرم میاد خونه ناهار میخوریم و در هینش فیلم میبینیم. بعد ناهار اون لالا میکنه منم اگر خوابم بیاد لالا میکنم وگرنه دوباره میام نینی سایت. البته یه روز در میون هم باشگاه میرم.

عصر بیدار میشیم و با شوهرم چایی یا نسکافه و میوه میخوریم. بعد میریم بیرون گردش تا ساعت 11 یا 12 شب. 

بعد که اومدیم خونه به فکر درست کردن شام میفتیم. بعضی وقتا اون درست میکنه و بعضی وقتا من. شام میخوریم و در هینش هم فیلم میبینیم. بعد شام مسواک، جیش ، بوس ، موبایل بازی و لالا.