2777
2789
عنوان

شغل پشت میزی و عوارض برای سلامتی

84 بازدید | 6 پست

سلام.شغلم کارشناس مرکز تماس هست و شغل پشت میزی هست(روزی 8 ساعت بدون تحرک و در هفته یک روز 12 ساعت بدون تحرک). کم تحرکی باعث شده هم کبدم انزیماش بالا رفته هم قندنم یه کم بالا رفته..به نظرتون چطوری میشه جوری بود که مشاغل پشت میزی اسیب به سلامتیمون نزنند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ورزش بعد 8 ساعت بی تحرکی فایده داره به نظرتون؟

بله داره. عضلاتتون که تقویت بشه، فشار رو راحت تر تحمل می کنه و دیرتر آسیب می بینه

منم شغلم بدون تحرکه. تازه نه هشت ساعت بلکه ده دوازده ساعت

ولی از وقتی ورزش می کنم خیلی احساس بهتری دارم و دیرتر خسته میشم. ضمن اینکه داشتم خمیده می شدم (چون با کامپیوتر کار می کنم) که با ورزش الان خیلی اندام بهتری دارم

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   
بله داره. عضلاتتون که تقویت بشه، فشار رو راحت تر تحمل می کنه و دیرتر آسیب می بینه منم شغلم بدون تحر ...

موضوع اندام نیست..موضوع سلامتیمه.لزوما اندام خوب نشونه سلامت نیست..میخوام کبدم خوب شه و  قندم بیاد پایین

موضوع اندام نیست..موضوع سلامتیمه.لزوما اندام خوب نشونه سلامت نیست..میخوام کبدم خوب شه و  قندم ب ...

ورزش بهترین درمان برای مشکلات کبد و قنده

حتما اگه دکتر هم رفته باشین، بهتون گفتن

من مشکل خودمو گفتم که با ورزش حل شده. ان شاء الله مشکل شما هم حل شه. به هر حال امتحانش مجانیه 

البته رژیم غذایی هم بی تاثیر نیست

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   
ورزش بهترین درمان برای مشکلات کبد و قنده حتما اگه دکتر هم رفته باشین، بهتون گفتن من مشکل خودمو گفت ...

بله همینطوره..شاغل بودن خیلی دردسره واقعا..ای کاش نیاز نبود به شغل و پول..ممنون