2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید

241 بازدید | 18 پست

پسرم ۵ مهر  ان شاءاللّه میشه دو سال و هفت ماهه !هنوزم جیششو نمیگه!باامروز ۳ روزه ک پوشکش نمیکنم دیگه!چند جای خونه رو ک آباد کرده😥😥جیششم نمیگه!حالت سرماخوردگی هم پیدا کرده.بعداز جیش کردن هم میریزه تو خودشو ناراحته!پرخاشگر شده.

چیکااار کنم😭😭😭😭😭

اگ کسی چیزی بلده!راهی روشی!تورو خدابگین😢😢😢

برای اومدن ب دسشویی مقاومت میکنه.میبرمش جیش نمیکنه!بعد از چند دقیقه رو فرش جیش میکنه😭😭😭😭😭

وقتیم تو دسشویی میبرمش بیشتر دنبال آب بازیه تا جیش کردن😂😂

چندتا هم سن و سال تو فامیل داره که همشون ماماناشون در همین حالت شروع کردن.الان دیگه همشون موفق شدن!فقط من موندم😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیرم هر بچه ای با بچه ی دیگه فرق داره .

یه هیچ عنوان زور نکن . بذار هروقت از لحلظ روانی ، خودشم باهات همکاری کرد ، این کارو بکن .

دقیقا یکی از اشناهای ما ، خیلی تلاش کرد ، ولی بچه ، همکاری نکرد . ایشونم دید هیچ فایده ای نداره ، بیخیال شد . ولی سه ماه بعدش خیلی راحت بچه همکاری کرد خودش .

الان زور نکن که نتیجه ی عکس میگیرب

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

براش جايزه بگير 

مثلا برچسب حيوانات بگير بگو هر دفعه ك بخاي بري جيش كني از اينا ميدم بزني رو ديوار دسشويي 

سراميكه راحت بعدا كنده ميشه 

شورت اموزشي هم خوبه 

كلا فقط محبت جواب ميده با هر بار اخم و تخم ده قدم عقب ميافتي 

قرشم ول كن ديگه چه يه وجب چه ده وجب اب از سرت گذشته

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

چند تا نکته مهم و کاربردی فقط بلدم

صبوووووووور بودن خیلی زیاد

وقت گزاشتن

زود به زود دسشویی بردن بچه

دعوا و پرخاش نکنی باهاش

و ارامش

و داستانهایی درباره بچه های خوبی ک جیششونو میگن شبا براش بگی

عزیزم اصلا دعواش نکن..

پرخاشگریش شاید به خاطر اینکه زورش میکنی یا دعوا....

گولش بزن 

بزار آب بازی کنه

پسر منم آب بازی میکرد بعد من گولش میزدم حالا بشین هرچی تو دلت اضافه س و کثیفه بیاد بیرون ...

باورت میشه با پی پیش بای بای میکرد خخخخخ....

سخت نگیر دعواشم نکن یاد میگیره فقط صبر میخواد و حوصله...

یکم طول میکشه...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

دختر منم اینجور بود. چون وابسته با پوشک بود استرس میگرفت بدون پوشک. منم رها کردم تا دوباره بعد چند وقت شروع کنم. هر بچه یه سنی داره. تا حالا دو بار تست کردم اما موفق نبود. اصلا نمیدونه چکار باید بکنه.  الان چند روزه به هوای جایزه میاد دستشویی اما اصلا موفق نمیده.  هنوز بلد نیست

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"

اصلا سن بچه ها رو مقایسه نکنید

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
براش جايزه بگير  مثلا برچسب حيوانات بگير بگو هر دفعه ك بخاي بري جيش كني از اينا ميدم بزني رو د ...

برچسب گرفتم.چندبار ک جیش کرد بهش دادم!عادی شده الان.

وقتیم میگم بریم دسشویی جیش کن جایزه بدم.میاد کلی الافم جیش نمیکنه بعدم باگریه جایزه میخاد😢😢😢😢😭😭😭

برچسب گرفتم.چندبار ک جیش کرد بهش دادم!عادی شده الان. وقتیم میگم بریم دسشویی جیش کن جایزه بدم.میاد ک ...

ميدونم سخته ولي نبايد جايزه رو بدي😒توضييح هم نده يك جمله فقط جيش نكردي از جايزه خبري نيس 

وقتي ميبينه با گريه بهش ميرسه چرا بايد رو خودش فشار بياره

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
چند تا نکته مهم و کاربردی فقط بلدم صبوووووووور بودن خیلی زیاد وقت گزاشتن زود به زود دسشویی بردن ب ...

مرررسی از پیشنهادتون.یکم موثر بود ب هوای بای بای با جیشش یکم تمایل نشون میده ب دسشویی اومدن😍😍