2777
2789
عنوان

خواهش🙏کسی قرص ملاتونین برا بیخوابی مصرف کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21624 بازدید | 23 پست
خدا از دهنت بشنوه، بیخوابی خیلی بده

عزیزم ملاتونین هورمون خوابه اونایی که این هورمون تو بدنشون کم ترشح میشه بیخوابی میگیرن بیخوابی هم برای نوزاد که لازمه ی رشدشه هم بزرگسالان مضره ملاتونین به ترشح این هورمون تو بدن کمک میکنه عوارض نداره

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

با سلام 

ملاتونین هورمونی است که توسط غدد صنوبری در مغز ترشح می گردد و به تنظیم ترشح دیگر هورمون ها و منظم کردن چرخه خواب و بیداری کمک می کند. قرص واناتونین ملاتونین در بهبود اختلال خواب ناشی از مسافرت های هوایی ، کمک به درمان بی خوابی در افراد مسن و افراد دارای کاهای شیفتی و همچنین جهت افزایش طول مدت خواب استفاده می شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دکتر اختلالات خواب رفتم گفتن اول باید علت اصلی بی خوابی معلوم شه بعد دارو تجویز می کنن. من مشکل سندرم پای بی قرار داشتم که با ورزش و ماساژ و تغییر سبک زندگی حل شد و دارو نخوردم ولی خود دکتر برای بعضی ها ملاتونین تجویز میکنن و میگن در کوتاه مدت باید مصرف شه و بیشتر از یکی دو ماه عوارض داره یه نکته دیگه هم گفتن که اغلب اونایی که بلند مدت مصرف میکنن سرخوده نه تجویزی. به نظرم یکی از بهترین پزشکای درمان اختلالات خواب تو ایران دکتر مصطفی امیری کلینیک جایروس هست فوق تخصص. سایت جایروس توی گوگل سرچ کنین. با "نوروفیدبک" و یه سری دستگاه های دیگه هم بی خوابی شدید رو درمان می کنن. دکتر میگفتش ما اول درمان غیردارویی داریم مثل CBT و لازم بشه قرص خواب تجویز میکنیم. من خودم تست خواب دادم میگن تفسیرش رو هر کسی بلد نیست

با سلام

قرص ملاتونین پلاس شف یک محصول پر کاربرد برای افرادی است که از بی خوابی و کمبود خواب رنج می برد. این قرص دارای موادی است که استرس را از شما دور کرده و در نتیجه خواب آرام تری را برای شما به ارمغان می آورد. ماده شاخص به کار رفته در این محصول ملاتونین است.

نتيجه ميده من براي دخترم يك چهارم ميدادم كه به سختي نصفش ميكردم اما واقعا جواب داد ارلسن شبي كه دادم ...

عزیزم پس این قرص مضر نیست من هر شب بخورم؟تداخلی با قرصای اعصاب به وجود نمیاره؟

من دکتر اختلالات خواب رفتم گفتن اول باید علت اصلی بی خوابی معلوم شه بعد دارو تجویز می کنن. من مشکل س ...

عزیزم شما چطوری سندروم پای بیقرار رو‌ر درمان کردی؟ منم دارم و چند شبه خواب ندارم 

نه نمياره اگه ميترسي موقع قطع كردنش ميتوني آرم آرم قطع كني مثلا دوز ٥ و دوز ٣ موجود هست ميتوني موق ...

من دیشب دوز سه گرفتم.مارکش نورم لایفه که تو اینترنت نوشته زیر زبانی،ولی من نمیدونم اینم زیر زبونیه یا نه. شکلش سفیده خط داره.

شبیه کپسول و ژلی نیست. زیر زبونم بزارم یا نه

ملاتونين در اصل يه انتى اكسيدانه و خواص خيلى زيادى داره حتى در حيطه پوست و مو و زيبايى من گرفتم و بطور دائمى بخاطر زيبايى و ضد پيرى بودنش مصرف مى منم 

واسه حاجتم سه تا توحيد بخونيد،هديه كنيدبه ١٤ معصوم،بگيد منم واسه حاجتتون بخونم.