2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت نمیشدین؟

216 بازدید | 14 پست

فکر کنید که شما هستین و همسرتون با دوتا از دوستانتون با همسراشون (یعنی سه جفت که باهم دوستن) .

این دوستان پشت سر همسر شما حرف میزنن و بدگویی میکنن و خبر به گوش همسر شما میرسه و قطعا خیلی ناراحت میشه و میاد به شما میگه که همچین چیزی شنیدم ناراحتم و مطمئن نیستم و ازتون میخواد شمام به روی اونا نیارین.

فردای اون رپز ازش میپرسین که چیشده بوده و قضیه چیه و حقیقت داشته یا نه.اونم بهتون بگه که اشتباهی شده بوده.بعد بار فرداش بفهمی که حقیقت داشته و تو این چند روز اونا پنج تایی همش درحال جنگ و دعوا بودن و این وسط فقط تو بی خبر از همه چی بودی.

چه حسی بهتون دست میده؟

من احساس غریبه بودن بهم دست داد و واقعا ناراحت شدم.میدونم تو این داستان من نقشی نداشتم ولی برای چی فقط من باید بی خبر از همه چی میموندم.

امروزم با یکی از همون دوستان بودم ولی ازش چیزی نپرسیدم ولی بعد که اون تلفنی با یک دیگشون حرف زد و من میشنیدم فهمیدم موضوع دعوای اینا خیلی بیشتر از این حرفا بوده.

من چیکار کنم؟ خودمو قاطی کنم؟ شما بودین به همسرتون چی میگفتین؟

مهمه سر چي دعوا بوده؟؟؟؟ 

حالا چرا مارو گذاشتي جاي خودتون از زبون خودت مينوشتي ديگه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم قشنگ تعريف كن ببينيم جريان چيه

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

اولا چرا گذاشتی پشت سر همسرت حرف بزنن شاید به خاطر این قضیه بهت اعتماد نداره دیگه ،وقتی پشت سر شوهرت حرف زدن باید میزدی تو دهنشون

بعدش اونهای دوستهاش شوهرتن عملا شما از طریق شوهرت با دوستهاش در تماس بودی الان هم یه دعوایی هست بین خودشون شاید شوهرت میخاسته شما رو ازناراحتی ها دور نگه داره که یه وقتی توهینی حرفی نشنوی

اگه فضولیت عود کرده میخای بدونی جریانات چیه این بحثش جداست اما به نظرم شوهرم آدم محترمیه که تو رو از دعوا دور نگه داشته یه وقتی این وسط حرف زشتی به تونزنن که ناراحت بشی

اگه اینطوریه که با صبر و حوصله فقط ازدور شنونده باش و نخای خودتو وسط بندازی

به نظرم خانمها نباید همیشه وسط همه چیز باشن یکم به شوهرت اعتماد کن

البته  شوهرت اگر کلا آدمیه که همیشه تو رو نادید میگیره بحثش جداست اما اگر برای محافظت از تو که از ناراحتی دورت کنه اینکارو کرده بهش ه بهش اعتماد کن و قاطی نکن خودتو