2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل بدم یا نه

545 بازدید | 23 پست

من لیسانس حقوقم حدودا پنج ساله که ازدواج کردم دیگه ادامه تحصیل ندادم نشستم تو خونه 

الان بعد پنج سال میگم کاش میرفتم ارشد میخوندم ولی از یع طرفم میگم فایده نداره مگه این چهارسال که خوندم کار گیرم امد الکی میخاد کلی هزینه کنی آخر سر هم هیچی حالا موندم برم ارشد بخونم یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام .منم همین مشکل رو دارم.  البته من رشته ام رو خیلی علاقه ندارم.   نمی دونم چیکار کنم . برم دنبال علاقه ام که جامعه شناسی هست یا روان شناسی  یا اینکه برم ارشد بخونم . در کل گیجم . استخاره ام کردم  مسجد جمکران میانه اومده و بهتر که ترک شود.  شبا فقط خواب می بینم . حس بدی دارم. نمی خام زندگی و روزام الکی بگذره همینجور. از طرفی ام میگم نرم بخونم دوباره بیکار بمونم .سنمم بیست و هفت هست. 

سلام .منم همین مشکل رو دارم.  البته من رشته ام رو خیلی علاقه ندارم.   نمی دونم چیکار ...

شما ارشد هرچي خوندي كلي مقاله بده و معدلت رو بالاببر كه بتوني برا دكترا از ايران بري 

اونجا ب دانشجوهاي دكترا خيلي هم خوب حقوق ميدن

بعد از اتمام تحصيلت تصميم بگير بموني همونجا يا برگردي ايران