2777
2789
عنوان

من دیکه واقعا خسته شدم😔😔

394 بازدید | 36 پست

این ماه چهارتا آمپول گونال آف زدم قرص اوابوست خوردم کلومبفن خوردم متفورمین میخورم...پیاز درمانی کردم بازم باردار نشدم ...دیکه خسته شدم دیکه نمبخوام هبچی بخورم ...خسته شدم بس که اشک ریختم بس که از خدا بچه خواستم و نشد...شاید بگین بالاخره حامله میشی همه حامله میشن اما من نمبخام خونواده شوهرم بفهمن مشکل دارم ...میخام تا قبل اینکه بفهمن مشکلی هس باردار بشم

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر معتقد هستين چله اقاي حق شناس رو انجام بدين انشاالله حاجت روا مي شين

شما انجام دادین و حاجت گرفتین؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

واقعا چجوری میشه آدم چهل روز هیچ گناهی نکنه

خ سخته

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

متولد هفتاد وپنجی استارتر؟؟؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من چی بگم سه بار باردار شدم از دستشون دادم دو هفته پیش پسرمو تو ۲۷ هفته  از دست دادم شرمنده شدم

الهی بمیرم، ان شالله این بار حامله بشی سالم بغل بگیریش عزیزم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی