2777
2789
عنوان

کیا امروز موعدشونه ولی خبری از پری نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 106 پست
از فردا هر کدوممون بی بی گذاشتیم ... عکسشو بذاریم و نتیجه رو بگیم  میگم من فردا صبح بی بی بذارم ...

باشه عزیزم.منم دو شنبه اگه نیومد بیبی میزنم

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
از فردا هر کدوممون بی بی گذاشتیم ... عکسشو بذاریم و نتیجه رو بگیم  میگم من فردا صبح بی بی بذارم ...

عزیزم پیشنهاد میکنم زودتر از موعد نگذاری گلم

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی لک دیدم فک کنم دارم پریود میشم😔😔😔😔😔

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

سلام دوستان، من پریروز موعدم بود نشدم، دیروز بی بی گذاشتم خداروشکر مثبت شد

علایم فقط از ۴،۵ روز قبل از موعد گاهی درد پری در خد ۱ دقیقه خفیف میومد و میرفت، وگاهی تیر کشیدن دل داشتم، و نفخ

برای همتون آرزو‌میکنم به سلامتی مامان بشین ایشالا

فقط حتما بذارید روز موعدتون بشه بعد بی بی بذارین تا ایشالا مثبت بشه

خدایا شکرت       
سلام دوستان، من پریروز موعدم بود نشدم، دیروز بی بی گذاشتم خداروشکر مثبت شد علایم فقط از ۴،۵ روز قبل ...

من این ماه خیلی سینه درد داشتم سینمم سفت شده

فردا موعدمه امروز ازمایش دادم نیم بود

الانم درد پری دارم فکر کنم مامان نشدم

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .
سلام دوستان، من پریروز موعدم بود نشدم، دیروز بی بی گذاشتم خداروشکر مثبت شد علایم فقط از ۴،۵ روز قبل ...

منم درد پری داشتم حتی حالت تهوع...بی حالی و سردرد .اما امروز لک دیدم.شما بدون دارو باردار شدی؟ اگه داروخوردی چی خوردی؟ان شالله نی نیت ب سلامتی ب دنیا بیاد عزیزم

من 10روز مونده به پری درد خفیف پری داشتم ولی الان الحمد لله ندارم

ان شالله خبر خوش بهمون بدی عزیزم