2777
2789

و اینکه به نظرتون هرچی رابطه کمتر باشه بهتره یا نه؟

ما الان تو شهر مادرشوهرم اینا هستیم چون شرایط کاری همسرم اینجا بهتره ولی امکان رفتن به شهر خودمو مامانمو هم داریم هرچند یکم رفت و آمد سخت میشه ولی میتونیم بریم چون اونجا از نظر امکانات هم خیلی بهتره.

شما جای من باشین چیکار میکنین؟

چون خانواده همسرمم اصلااااا به ما توجهی ندارن من تو کل این ۷-۸ سال ازدواجم سرجمع کمتر از انگشتای دست غذای مادرشوهرمو خوردم. کلاااا هیچوقت مهمونی نمیگیره دیگه چی بشه بگیره.

اصلا هم اهل محبت کردن نیست. نه زنگی نه پیامی هیچ براش مهم نیست ما دوماهم نریم خبر بگیریم اون براش مهم نیست. با این اوصاف دوست دارم بریم شهر مامانم فقط یکم رفت و امده سخت میشه. نمیدونم واقعا منکه راضی نیستم ازشون. من هربار غذای خوب یا جدید درست میکردم براشون میبردم بعد میدیدم عه ظهری پسر و دختر دیگه‌ش اونجا بودن ولی ما رو نگفته یسر بیایم.

توقعی ندارم ولی واقعا خجالت میکشم جلوی دوستای دیگه‌م که چقدر مادرشوهرای بامحبتی دارن.

من تا دایی‌هام و خاله‌هام مارو پاگشا کردن ولی اینا من اصلا فامیلای همسرمو ندیدم و حتی یکبار مارو دعوت نکردن چه خاله ها چه دایی چه عمو چه عمه.

اصلا انگار مردن همشون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیاشون خیلی خوبن. من خواهرشوهر ندارم. خواهرم داره و خوبه باهاش. خواهرشوهرهای مامانم هم خوب بودن. یعنی عمه‌هام. عروسمونم با ما خوبه.

ازین دوری و دوستی‌ها هم نیستیم، اما تو حلق همدیگه هم نمی‌ریم. احترام همراه با محبت خوبه و توقع زیاد نداشتن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
بعضیاشون خیلی خوبن. من خواهرشوهر ندارم. خواهرم داره و خوبه باهاش. خواهرشوهرهای مامانم هم خوب بودن. ی ...

درسته ها 

اینا هم کاری ندارن به ما ولی واقعا زشته انقدر بی تفاوتن.

یعنی یه آدمای بی عاطفه‌این که من تاحالا به عمرم ندیدم.

به جز شوهرم که مرد خوبیه اینا همشون واقعا بی تفاوتن

میگم من تاحالا فامیلای همسرمو ندیدم فقط شنیدم ازشون همسرمم زنگ نمیزنه اونا هم نمیزنن واقعا انگار مردن.

دوست دارم با دعوت برم و با دعوت بیان چون خیلی حرف درست کن هستن و حسود 

حوصله داستان ندارم 

چندین سال از خانواده پدریم ضربه خوردیم همون خاطرات بد برام کافیه دیگه حوصله خانواده شوهر خودمو اصلا ندارم 

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

درسته ها اینا هم کاری ندارن به ما ولی واقعا زشته انقدر بی تفاوتن.یعنی یه آدمای بی عاطفه‌این که من تا ...

یه کم به خاطر شرایط الان هم هست. باور کن همه گرفتار شدن. فامیلا دیگه زیاد دعوت نمیکنن.

یه جورایی بدم نیست. اول زندگیت از حاشیه به دوری.

من خانواده شوهرم خیلی خوبن بنده خداها فقط احترام و عزت می‌ذارن بهم رابطه امون خوبه خداروشکر

منم هیچوقت بی احترامی ندیدم خداروشکر

ولی مشکلم اینه اصلا اهل محبت نیستن حتی به پسراشون چه برسه به من که عروسم.

واقعا یه دعوتی گرفتن کار سختی نیست که انقدر اینا براشون سخته با اینکه من چندبار تاحالا دعوتشون کردم

یه کم به خاطر شرایط الان هم هست. باور کن همه گرفتار شدن. فامیلا دیگه زیاد دعوت نمیکنن.یه جورایی بدم ...

اره عزیزم حرفت درسته ها.

ولی چطور من خاله ها و دایی‌هام و عموم مارو پاگشا کردن!

بعد اینا هیچی.

اصلا اینا هم هیچی. اینکه دارم میگم من تو کل این ۸ سال شاید کمتر از ۵ بار مادرشوهرم منو برای غذا دعوت کرده باشه! اخه باور کردنیه مگه؟

هربار هم مناسبتی بوده مثلا هر دو ماه برده غذای بیرون. 

خیلی زشته ما شب میریم اونجا یه غذا جلوی ما نمیذاره. یا شده من سرکار بودم همسرم یسر رفته تا اونجا یه نهار نداده بهش. بخدا خیلی خانواده مهمه تو ازدواج. کاش همه دقت کنن

منم هیچوقت بی احترامی ندیدم خداروشکرولی مشکلم اینه اصلا اهل محبت نیستن حتی به پسراشون چه برسه به من ...

شاید از لحاظ مالی تحت فشارن. یا درونگرا هستن. رفت و آمدشون کمه.

ولش کن. همین که احترام نگه دارن، عالیه.

اره عزیزم حرفت درسته ها.ولی چطور من خاله ها و دایی‌هام و عموم مارو پاگشا کردن!بعد اینا هیچی.اصلا این ...

۸ سال گذشته؟

حق داری. عجیبه. البته مادرشوهر منم ما سالی دو بار میریم اونجا، برامون شام نمی‌پزه. میگه ما شبا شام نمیخوریم تازگی. جوون هم هست. حتی وقتی هشت‌ماهه باردار بودم، شام نمی‌پخت. آدم هم نمیدونه چه واکنشی داشته باشه. بهترین کار به روی خودمون نیاوردنه. ولش کن خودتو حرص نده.

شاید از لحاظ مالی تحت فشارن. یا درونگرا هستن. رفت و آمدشون کمه.ولش کن. همین که احترام نگه دارن، عالی ...

نه وضع مالیشون خوبه در این حد که ماهی یه بار دعوت کنن دونفر آدمو هیچی نمیشه.