2777
2789

سلام خانما من زایمان اولم طبیعی میخواستم ولی سزارین شد حدود سه سال و نیم میگذره و می‌خوام اینیکی طبیعی باشه کسی تجربه ای داره الان ماه پنجم بارداری هستم

ممنون میشم اگه تجربه شو دارین یا از آشنا هاتون بوده بگین 

چرا نمیخوای سزارین بشی مگه راضی نبودی؟اخه فاصله بچه ها کمه بوقت خدایی نکرده فشار نیاد به بخیه ها سزارینت موقع زور زدن

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیخوای سزارین بشی مگه راضی نبودی؟اخه فاصله بچه ها کمه بوقت خدایی نکرده فشار نیاد به بخیه ها سزا ...

کلا من شرایطم طوری هست که نمیتونم زیاد استراحت کنم زایمان اولم هم فقط سه چهار روز استراحت کردم سزارین عوارضش زیاده ....

کدوم بهتربود؟!

جفتش خوب بود طبیعی بخاطر اینکه بعدش سرحال تری و راحت به بچه می رسی و شکم سریع تر جمع میشه بهتره 

سزارینم هم خوب بود من یه روزم نخوابیدم از روزی که اومدم خونه خودم کارای بچه رو انجام دادم