2777
2789
عنوان

قاعدگی

162 بازدید | 14 پست

سلام

اگه پریود باشیم وو ورزش کنیم مشکلی پیش میاد؟واقعا خیلی اذیت کنندست ولی معلمای ورزش میگن نه مشکلی نداره

یه چیز دیگه:قرصایی که درد پریود رو کم کنن رو حتما باید پزشک نسخه بنویسه؟

دخترِ دریا😎

چند سالته ؟نه قرص ها مسکن ان همه داروخونه ها میدن بهترین کارش کیسه اب گرم اگه درد شکم داری .یکم ام دارچین و زنجبیل بریز تو چای با نبات بخور .اگه درد داری ورزش نکن چون بیشتر میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته ؟نه قرص ها مسکن ان همه داروخونه ها میدن بهترین کارش کیسه اب گرم اگه درد شکم داری .یکم ام د ...

۱۷سالمه یادمه چونه میزدیم با دببر ورزشمون ولی میگف موقه پریود ورزش اشکال نداره

دخترِ دریا😎

سلام. من تجربه کردم اگر قبل از پریود ورزش یا پیاده روی مستمر داشته باشم،  دوره راحتی رو میگذرونم معمولا. ولی در دوران پریود بهتره کار سنگین و ورزش سخت نداشته باشی چون بدن ضعیفه و فشار میاد فکر میکنم. 

۱۷سالمه یادمه چونه میزدیم با دببر ورزشمون ولی میگف موقه پریود ورزش اشکال نداره

اشکال نداره ولی درد بدنت بیشتر میشه من خودم ورزش می کروم یکسال موقع پریدی اذیت نمی شدم ولی اگه بدنت عادت نداره نکن 

جدیدا هم بد جور دل درد میگیرم😒

کیسه اب گرم یا اگه نداری حوله با اتو گرم کن بزار زیر دلت .چرا اینها رو تو مدرسه یاد نمیدن واقعا؟؟؟؟ پیاز و سبزی نخور و دوغ و سرکه اصلا نخور .ترشی نخور 

بهترین کار این که یکی دو روز اول پریودی زیاد به خودت فشار نیار وخودت گرم نگه داری حتی خوردن گرمیجات ودوری از خوردن غذاهای طبع سرد مثل ماست سرکه دوغ و ترشی و خیار و.... می تونه درد کمتر کن