2777
2789

یه کاربری گفت من هر دوماه یبار پریود میشم...

من 18 سالمه،الانم تقریبا پنج ساله که پریود میشم،ولی تا حالا کمتر از 2ماه نبوده.

مثلا الان آخرین ماهی که پریود بودم سه ماه پیش بوده و تا الانم هنوز نشدم😟😟😟

مامانم هی میگه بریم دکتر ولی میگم طبیعیه...

A bitter ending is always better than an endless bitterness

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یه سر دکتر برو،یه سونو بده حتما

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
اخه مگه طبیعی نیست؟

نه! شاید تنبلی تخمدان داری 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حتما برو دکتر!  یعنی تا الان یک بار م دکتر نرفتی؟  حتما برو دکتر!  آزمایش میده،  ...

نه حتی یبارم نرفتم چون فکر میکردم طبیعیه و مشکلی نیست😟😟

A bitter ending is always better than an endless bitterness