2777
2789

سلام دوستان 

موضوعی فکرمو مشغول کرده میخواستم محبت کنین و کمکم کنین 

دخترم ۳سال و پنج ماهشه چون عاشق پریدنه کلاس ڙیمناستیک نوشتمش و هفته پیش بردمش باشگاه .حسابی اونجا تحرک کرد اما شبش چندین بار تب کرد و حالش بد شد 

خودم فکر میکنم چون من و پدرش سرما خورده بودیم ویروس وارد بدنش شد و بخاطر همین تب کرد 

اما یکی از آشناها امروز،بهم گفت که دخترش که البته ۱۷سالشه  بعد از هر بار حرکت ورزشی  چون تحرک کمی داره و اهل ورزش کردن نیست شبش تب میکنه و بدن درد میگیره و این همیشگیه  

میخوام بدونم بنظرتون اینا ربطی بهم داره 

نگران شدم که نکنه اگه دوباره ببرمش اینحالت تکرار بشه و اذیت شه !!!!

نه عزیزم به نظر من که ربطی نداره . بدن درد که طبیعی ولی تب چرا ؟؟ تب یا نشونه از عفونت هست یا ویرووس . 

احتمالا شاید گُر میگرفته فکر میکرده تب کرده .

حالا شما یک بار ببرش ببین اگه تکرار شد از دکترش بپرس ورزش که میکنه حتما از مولتی ویتامین استفاده کن اگه دوست داره براش خرنا ببر اونجا بده بخوره و آبمیوه تا افت فشار نکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم به نظر من که ربطی نداره . بدن درد که طبیعی ولی تب چرا ؟؟ تب یا نشونه از عفونت هست یا ویرووس ...

راستش اونقدر که هیجان زدست بزور بهش یکم اب میدم بخوره .ممنونم که نظر دادین .منم امیدوارم که پیش نیاد چون خیلی شب سختی بود 

راستش اونقدر که هیجان زدست بزور بهش یکم اب میدم بخوره .ممنونم که نظر دادین .منم امیدوارم که پیش نیاد ...

آخی عزیزم . نگران نباش ایشالله دیگه پیش نمیاد بعد ورزش حتما بهش یه چیز شیرین بده که انرژیش برگرده