2777
2789

خیلی بد بود خیییلییییی

هفته پیش من رفتم خونه مامانم سرطهربود همه جا ساکت ماخواب بودیم دیدیم سرو صدا شد در حد فحش و کوبیدن به در ما گفتبم به ما چه حتما زن و شوهرن درصورتی که سابقه نداره دعوا تو آپارتمان مامانم اینا حتی زن و شوهری که ما بشنویم 

یکی از همسایه ها متوجه شده بود زنگ زده بود به پلیس پلیسم اومد برد هم زن و هم مردو دوتاشونم دستبند به دست خیلی حس بدی بود😐

بعد این جریان چندتا دیگه از اقایون هنسایه گفتن ما دیده بودیم قبلا ولی گفتیم به ما چه چکار داریم ولی نه در خد اوردن مرد به خونه در حد اومدن درخوته و سوارشدن ماشینو ... 

خلاصه بردنشون کلانتری چندتا از همسایه هام رفتن بابام رفته بود بابام میگفت خانومه به پسرش که۱۵سالشه زنگ میزنه میگه بیا بگو این اقا داییمه😐😑زنگ میزنن شوهره هم میاد کلانتری میخوان زن ومرده رو بدن پزشک قانونی شوهره میگه ابرومو بخرین 😓

برا شوهره دلم سوخت 😟

شبم اومدن خونه ما گفتیم الان مرده زنشو میکشه ولی شام درست کردن رفتن پارک😐😐😐😐😐

ماهمینجوری حیران موندیم

خلاصه خیلی بد بود خدا برا کسی نخواد همچین بی ابرویی رو

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ مرد ریلکسی😁

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

عجببب مرد بی غیرت و ریلکسی 

حیا ازبین رفته 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

هَن؟!!!🤓🤓

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

هر مرد دیگه ایی بود یا زنشو میکشت با خودشو یا اینکه خداقل به دعوایی راه مینداخت ولی رفتن پارک😐😐

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤