2777
2789
عنوان

خانوم همسایمونو با یه مردی از خونه دراوردن بیرون😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3402 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک قانونی برای چی؟ خب شاید واقعا چیزی نبوده.تا ادم با چشم خودش نبینه نباید باور کنه تازه شهادت به زنا خیلی شرایط سختی داره نمیشه همینطوری به ملت افترا زد عزیزم.

من و این همه خوشبختی...
همه شو ول کن اخه زنه با دوس پسرش تو خونه اونقدر دعئاشون شده که همسایه ها زنگ زدن پلیس؟؟ 

نه وقتی دوست پسرش میاد یکی از مردای همسایه متوجه میشه میره در خونشون نبکه بی ابرو بیا بیرون ودعوا میکنه اونام اون تو موش شده بودن یه رب بعد پلیس اوند

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
هر مرد دیگه ایی بود یا زنشو میکشت با خودشو یا اینکه خداقل به دعوایی راه مینداخت ولی رفتن پارک😐😐

شاید شرایط خاصی هست که مرده مجبوره فعلا واکنش نده.من میشناسم مردی که خیانت زنش و به دلایلی ۱۰ سال تحمل کرد آخرم زنه طلاق گرفت رفت

پزشک قانونی برای چی؟ خب شاید واقعا چیزی نبوده.تا ادم با چشم خودش نبینه نباید باور کنه تازه شهادت ب ...

مرده اعتراف میکنه به رابطه میگه من ول کن بودم این خانومه ول کن نیس هی میگه بیا

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

فکر میکنم این رفتارشون دوتا حالت داره یا اینکنه شوهره خودشم اینکارست و براش فرقی نداره و به عبارتی دستشون تو یه کاسه بوده که پول تراشی کنن از مردم که من تو شهر خودمون همین مورد رو دیدم زن و شوهر توافق کرده بودن زنه هرزگی کنه که خرجشون تامین شه 😟یا هم اینکه شوهره برای اینکه قائله رو ختم کنه و حرفی پشت سرشون نباشه جلو مردم این کارو کرده که بگن باهم مشکلی ندارن و ببردش جای دیگه و باهاش دعوای حسابی کنه.

سفارش تایپ و ترجمه مقالات فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی در زمان کوتاه و با قیمت مناسب پذیرفته میشود.برای سفارش به آی دی f_movahedian در واتساپ پیام بدهید.