2777
2789
فردا میرم دکتر بگه...راستی ترشح هم داری؟

زیاد ندارم کمه .

من دکتر هفته پیش رفتم گفت ۴ مهر بیا برا سونو 

عدد بتات چند بود؟

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم این که ننوشته بیشتر نخورید حساسیت زاست. بعدم من کاری که کردمو بیشتر قبول دارم من روزی ۱۴ تا ...

خداروشکر نه من تو کنابم خوندم اخه براهمون گفتم تن پسرت سلامت

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
زیاد ندارم کمه . من دکتر هفته پیش رفتم گفت ۴ مهر بیا برا سونو  عدد بتات چند بود؟

منم ترشح ندارم فقط زیاد راه رفتنی یکممم میاد...

بتامم  نگف 😐😑فقط گفت مثبته ...بعد پزشک هزمایشگاه گف هفته بعد برو دکتر احتمالن برات  عدد بتا مینویسه ..ک فردا میرم دکتر پرونده باز کنم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
منم ترشح ندارم فقط زیاد راه رفتنی یکممم میاد... بتامم  نگف 😐😑فقط گفت مثبته ...بعد پزشک هزمای ...

من  همون ی بار آزمایش دادم .گفت دیگه نیازی نیس ب تیتر .فقط ازمایش قند و اینا نوشته پسفردا میرم آز میدم 

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
من  همون ی بار آزمایش دادم .گفت دیگه نیازی نیس ب تیتر .فقط ازمایش قند و اینا نوشته پسفردا میرم ...

عه پس شاید برا منم نخواد....انشالله جوابش خوبه....

یعنی همون اول هم آز دقیق تیتر بتا دادما

منم گفتم عدد بتا بده  گفت نه اونوقت برو ۴۸ ساعت بعد بیا ....گفتم باشه حالا همینجوری بگیر نیم ساعته داد گف مثبته

عه پس شاید برا منم نخواد....انشالله جوابش خوبه....

قربونت 

ببین تو آزمایشت زده بیشتر از چند مثلا بیشتر از ۲۰۰ زده یا ۸۰۰

قربونت  ببین تو آزمایشت زده بیشتر از چند مثلا بیشتر از ۲۰۰ زده یا ۸۰۰

هیچی نزده دو روز قبل موعدم ازمایش دادم البته 

منم گفتم عدد بتا بده  گفت نه اونوقت برو ۴۸ ساعت بعد بیا ....گفتم باشه حالا همینجوری بگیر نیم سا ...

بازخوبه نیم ساعته داده   

هیچی نزده دو روز قبل موعدم ازمایش دادم البته 

پس حتما برات تیتر مینویسه 

انشاالله ک خیره 

من استرس یکم گرفتم تا مهر ک برم صدای قلبشو بشنوم آروم نیستم 

خیلیا میرن زودتر سونوی واژینال من خودم دوست نداشتم گفتم بزار ۷هفته تموم شه بعد

پس حتما برات تیتر مینویسه  انشاالله ک خیره  من استرس یکم گرفتم تا مهر ک برم صدای قلبشو ب ...

اره احتمالن بنویسه ...بسپار دست خدا نگران نباش

من ماهي قزل از اول بارداري هفته اي يبار

عاشق گلابي م الان 

دلستر ليمو نعناع جيگرم خنك ميكنه 

ابميوه زياد عطش دارم

صبحونه شير عسل و كره مربا

گوشت متنفرم فقط اب گوشت يه شب در ميون 

ماه اول هر شب ي ليوان شيرموز با ٧مغز ميكس

ماه دو تا ٤ويار داشتم هيچي از ١٦هفته ب جون همه چي افتادم

موقعي ك ويار داشتم حربزه حالم خوب م ميكرد

خدايا خودت فندقم حفظ كن🙏