2777
2789
یعنی یه ماه قبل بارداری ؟

نه ۱۶ مرداد پریودم بود از ۵ مرداد اینا خوردم بعدش ک باردار شدم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بادوم زمینیه که حساسیت زاست اگه خیلی میخوای مراعات کنی پوستشو بکن و بخور... من میخوردم پسرمم چیز ...

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
قربونت بشمممم ممنون از دل گرمیت ممنونممم

عزيزم دلگرمي نبود

كاملأ واقعي بود

اصلأ نگران نباش واز بارداريت لذت ببر

انشالله وقتي به سلامتي به دنيا اومد به اين روزها ميخندي😘😘😘😍😍😍

محتاج دعام🙏
هیچی نمیشه الکی ب خودت استرس نده چرا باید اینجوری بشه اخه؟مطمین باش سالمِ سالمِ

انشالله من هنوز سونو اینام نرفتم یکم استرس دارم

نه هنوز من هفته ۶ ام هستم کاسنی ضرر داره...اره ماهی هفته ای یه بار چون جیوه داره زیاد نمیخورم.....مر ...

عدد تیکرامون مثل هم هس

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
نه ۱۶ مرداد پریودم بود از ۵ مرداد اینا خوردم بعدش ک باردار شدم

ولی برای من ۱۴مرداد بود اخرین p

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
عدد تیکرامون مثل هم هس

وای اره😁😁😁😁😁 علائم داری؟؟

وای اره😁😁😁😁😁 علائم داری؟؟

آره بیچاره شدم ی وقتایی از روز حالت تهوع میگیرتم .سینم حساس شده

من قبل خیلی خوب غذا میخوردم الان خیلی بدغذا شدم همش میترسم بالا بیارم

آره بیچاره شدم ی وقتایی از روز حالت تهوع میگیرتم .سینم حساس شده من قبل خیلی خوب غذا میخوردم الان خی ...

منم فقط سینه دردم و پهلوهام درد میگیره...حالا تهوع زیاد ندارم ...گاهی شبا میاد سراغم بی اشتها شدم فقط

به شما چه روزی رو برای سونو گفته بیای ؟

فردا میرم دکتر بگه...راستی ترشح هم داری؟

منم فقط سینه دردم و پهلوهام درد میگیره...حالا تهوع زیاد ندارم ...گاهی شبا میاد سراغم بی اشتها شدم فق ...

منم پهلوهام ی وقتایی درد میگیره ولی آب زیاد میخورم خوب میشه