2777
2789
خداروشکر نه من تو کنابم خوندم اخه براهمون گفتم تن پسرت سلامت

سلامت باشی 

اکثرا تو بارداری شیر و ماست حالشونو به هم میزنه بادوم منبع غنی کلسیمه خیلی خوبه.

راسی تخم بلدرچینم فوق العاده ست

روزی یکی بخورید

اخه شنیدم پوست بچه رو سیاه میکنه خیلی دلم چایی میخواد چندماهه نخوردم😢

من هروز حتما  سه تا لیوان چایی میخورم مگه میشه نخورد !!!!!

خوشگلی ژنتیکیه به چایی ربطی نداره 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماهي قزل از اول بارداري هفته اي يبار عاشق گلابي م الان  دلستر ليمو نعناع جيگرم خنك ميكنه&n ...

منم وحشتناک عطش دارم اب میخورم نفخ میکنم ابمیوه میخورم میگن ضررداره شکر داره دلستر میخورم میگن چاق میکنه 

تو راهی پیدا نکردی؟؟

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
ممنونم ☺ باور کن من حتی اگه بچه هام سقف خونه رو هم پایین بیارن بازم خداروشاکرم 😊🤗🤗🤗

عزیزم میشه بگی تو چند هفته مشخص شد بچههات دوقلو هستن؟

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

برای زن داداشم دعا کنید لطفا رحمش سری هست بچه تا 6 ماه میمونه بعد سقط میشه ممنون میشم اگه واسش دعا کنید حال روزش خوب نیس

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا☕💚