2777
2789

تقریبا هروز سه لیوان شیر با خرما میخورم هفته ای دوبار تخم مرغ ... سبزیجات مثل گوجه خیار و این جور چیزا تو برنامه غذاییم هست هفته ای یبار ماهی 😕 مرغ و گوشتم هفته ای چندبار میخورم 

زیاد با قبل بارداری رژیم غذاییم تغییری نکرده فقط شیر و خرما بهش اضافه شده 

سوپ جوام سعی میکنم هفته ای یبار بخورم برا وزنش با عدسی

بادوم و مویز و گردو  رو هر روز بخور گردو دو تا صبحانه با پنیر بادوم ۱۴ عدد. مویز ۲۱ عدد حتم ...

بادومو تو کتاب نوشته روزی ۲ تا بخورید چون ممکنه جنین حساسیت کنه زیاد خوردنش 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشابه و چایی و دلستر چی؟اگه مثلا هفته ای یه استکان بخوریم خیلی ضرر داره؟

من نوشابه نمیخورم اما دلستر و چایی تا دلت بخواد ...البته اونم اگه هوس کنم یه روز میشه ک چایی چهارپنج لیوان میخورم یه روزم یه لیوان 

💝
اون مگه بادوم زمینی نیست؟

نه همون بادام درختی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اون مگه بادوم زمینی نیست؟

کلن‌اجیل حساسیت زاست....واسه همین‌میگن کم بخورید ..فندوق هفته ای دوبار  فقط دوتا اینجوری

اووه توام بیخیال بابا جاری بزرگه من تو بارداریش انقد حرص میخورد از دست پسر بزرگش خدا میدونه...الان پ ...

خانمی ممنونممم. بعد استرس جاری تون زیاد بود ؟؟؟

خانمی شما اسید فولیک میخوردی از قبل بارداری ؟

بادومو تو کتاب نوشته روزی ۲ تا بخورید چون ممکنه جنین حساسیت کنه زیاد خوردنش 

اون بادوم زمینیه که حساسیت زاست اگه خیلی میخوای مراعات کنی پوستشو بکن و بخور... من میخوردم پسرمم چیزیش نشده

کلن‌اجیل حساسیت زاست....واسه همین‌میگن کم بخورید ..فندوق هفته ای دوبار  فقط دوتا اینجوری

مطمئنی ؟ب من دکتر تغذیه گفت هروز تو برنامه غذاییت اجیل باشه اما کم مثلا گردو رو گفت دوتا پسته ۶ ۷ تا این تعداد

خانمی ممنونممم. بعد استرس جاری تون زیاد بود ؟؟؟ خانمی شما اسید فولیک میخوردی از قبل بارداری ؟

فقط ماه اقدام خوردم....

اره جاریم خییلی حرص میخورد ینی یه لحظه ام ارامش نداشت پسر بزرگش خیلی لجبازه....

خانمی ممنونممم. بعد استرس جاری تون زیاد بود ؟؟؟ خانمی شما اسید فولیک میخوردی از قبل بارداری ؟

عزيز دلم نگران نباش بيشتر از ده مورد تو اطرافيان داشتم كه اسيد فوليك نخوردن

حتي يكي ماه سوم فهميده بود تازه حامله شده

بچه هاشون هم سالم وسرحال هستن

استرس رو هم همه دارن تو بارداري طبيعيه

مادرهاي ما كه با مادرشوهر زندگي مي كردن وانقدر كار ومشكلات داشتن با اون همه استرس رو يادآوري كن تو ذهنت☺️

محتاج دعام🙏
مطمئنی ؟ب من دکتر تغذیه گفت هروز تو برنامه غذاییت اجیل باشه اما کم مثلا گردو رو گفت دوتا پسته ۶ ۷ تا ...

خب منم همونو میگم دیگه  اجیل باشه ولی نباید زیاد خورد