2777
2789
ایشالا نی نیت سالم و سلامت باشه گلم برای سلامتی نی نی های منم دعا میکنی؟

ممنون عزیزم بله دعا میکنم  امیدوارم سال بعد همین‌موقعه هر دوتاش بغلت باشن انقدر شلوغ کنن تا خواب و ازت بگیرن😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
پفک خیییلی مضره برای جنین و سلامتی مادرو بخطر میندازه😲دیگه نخوریااا

وای دو هفتس روزی دوبسته میخورم دست خودم نیس 😭😭😭😭

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خرما زیاد میخورم

همیشه حالت ضعف دارم

گوشت قرمز و مرغ تقریبا هر روز

میوه هم میخورم

لبنیات تا جایی ک بتونم

عسل با بیسکوییت میان وعده

با این حال هموگلوبین خونم خیلی اومده پایین نمیدونم چ کنم

تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن...
منم حساس شدم مثلا اگه یه فیلم غمگین ببینم خود به خود اشک میریزم

خانمی خیلی میترسم میگم نکنه این چند بار دعوا تو بارداری نی نی طوری بشه 

تازه چیز دیگه ای که فکرم را شلوغ میکنه نخوردن قرص اسید فولیک قبل بارداریه. من از ماه دوم خوردم ماه دوم بارداری .

نوشابه و چایی و دلستر چی؟اگه مثلا هفته ای یه استکان بخوریم خیلی ضرر داره؟

شما که اخراته دیگه چای مال سه ماه اوله که بده

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من چند روزی یه لیوان شیر میخورم😢 شیر محلی میگیری؟

نه از این شیر یارانه میگیرم

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
ممنون عزیزم بله دعا میکنم  امیدوارم سال بعد همین‌موقعه هر دوتاش بغلت باشن انقدر شلوغ کنن تا خوا ...

ممنونم ☺ باور کن من حتی اگه بچه هام سقف خونه رو هم پایین بیارن بازم خداروشاکرم 😊🤗🤗🤗

دوقلوهایزیبایمادر (دخمل های خوجلم) ... منتظرتونم 💓
خانمی خیلی میترسم میگم نکنه این چند بار دعوا تو بارداری نی نی طوری بشه  تازه چیز دیگه ای که فک ...

مگ‌غربالگری نرفتی؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ممنونم ☺ باور کن من حتی اگه بچه هام سقف خونه رو هم پایین بیارن بازم خداروشاکرم 😊🤗🤗🤗

اره واقعا منکه‌میگم فقققط ساالم باشه هیچی نمیخوام دیگه

مگ‌غربالگری نرفتی؟؟

چرا خب غربالگری همه چی را نشون میده ؟؟؟

نوشته بود یه جا اضطراب و استرس مادر باعث میشه بچه زبونم لال اوتیسم بشه.

یعنی هیچ کس تو بارداری دعوا و گریه نداشته ؟؟؟؟؟

اخه شنیدم پوست بچه رو سیاه میکنه خیلی دلم چایی میخواد چندماهه نخوردم😢

وا چرا بخور ...من میرم از ایستگاه صلواتی میگیرم میخورم البته دوبار خوردم میگم نذر امام حسینه رو بچه اثر میزاره 😁خیلی حس خوبی میگیرم